Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genç Kardelenler Eğitim Tarihi Müzesini Ziyaret Etti

EĞİTİM 05.04.2018 - 17:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Genç Kardelenler Eğitim Tarihi Müzesini Ziyaret Etti

Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencileri İl Eğitim Tarihi Müzesine kültür gezisi düzenledi.
  Nevşehir’in en eski Lisesinde, geçmiş yıllara ait ders kitapları ve eğitim materyalleri, tarihi doküman, yayın, kitap, dergi, rehber, broşür, katalog ve fotoğrafların yer aldığı “İl Eğitim Tarihi Müzesi’ni’ gezmeye giden Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert ve 9. Sınıf öğrencileri gezi düzenledi.   Kardelen Eğitim Kurumlarının Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencilerinin gerçekleştirdikleri Kültür Gezisinde müzede geçmiş yıllara ait eğitim amaçlı kullanılmış 80 adet materyal, 1920’den itibaren çekilmiş 48 adet okul törenlerinden fotoğraf, diploma, öğrenci kütük defteri, nüfus cüzdanı, Osmanlıca harfler ile 37 adet not döküm cetvelleri de bulunuyor. Genç Kardelenlerin geziden oldukça memnun kaldıkları da gözlerden kaçmadı.
Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencileri İl Eğitim Tarihi Müzesine kültür gezisi düzenledi.

 

Nevşehir’in en eski Lisesinde, geçmiş yıllara ait ders kitapları ve eğitim materyalleri, tarihi doküman, yayın, kitap, dergi, rehber, broşür, katalog ve fotoğrafların yer aldığı “İl Eğitim Tarihi Müzesi’ni’ gezmeye giden Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert ve 9. Sınıf öğrencileri gezi düzenledi.

 

Kardelen Eğitim Kurumlarının Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencilerinin gerçekleştirdikleri Kültür Gezisinde müzede geçmiş yıllara ait eğitim amaçlı kullanılmış 80 adet materyal, 1920’den itibaren çekilmiş 48 adet okul törenlerinden fotoğraf, diploma, öğrenci kütük defteri, nüfus cüzdanı, Osmanlıca harfler ile 37 adet not döküm cetvelleri de bulunuyor. Genç Kardelenlerin geziden oldukça memnun kaldıkları da gözlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.