Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genç Kardelenler Hedeflerini 12’den Vurdular

EĞİTİM 06.04.2018 - 16:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Genç Kardelenler Hedeflerini 12’den Vurdular

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi Dart Takımı hedeflerini 12’den vurarak kupalarını aldılar.
  Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, kupalarını alan dart takımını tebrik ederek şunları dile getirdi; “ Öğrencilerimizin başarısı bizleri her zaman mutlu ediyor. Girdiğimiz her alanda olduğu gibi dart sporunda da kupa, Kardelenlerin oldu. Her alanda olduğu gibi dart sporunda da iddialıyız, Genç Kardelenler kupalarını alarak halkımıza bunu bir kez daha kanıtladılar.”   Nevşehir de düzenlenen renkli görüntülere ve çekişmelere sahne olan Gençler Dart müsabakalarında Genç Kardelenler Dart Takımı da derece alarak kupalarını kaldırdı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi Dart Takımı hedeflerini 12’den vurarak kupalarını aldılar.

 

Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, kupalarını alan dart takımını tebrik ederek şunları dile getirdi; “ Öğrencilerimizin başarısı bizleri her zaman mutlu ediyor. Girdiğimiz her alanda olduğu gibi dart sporunda da kupa, Kardelenlerin oldu. Her alanda olduğu gibi dart sporunda da iddialıyız, Genç Kardelenler kupalarını alarak halkımıza bunu bir kez daha kanıtladılar.”

 

Nevşehir de düzenlenen renkli görüntülere ve çekişmelere sahne olan Gençler Dart müsabakalarında Genç Kardelenler Dart Takımı da derece alarak kupalarını kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.