Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genç Kardelenler Kupayı Kimseye Bırakmıyor

EĞİTİM 13.02.2018 - 13:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Genç Kardelenler Kupayı Kimseye Bırakmıyor

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Genç Erkek Basketbol takımı Nevşehir şampiyonu oldu.
  Avanos Atatürk Spor Salonunda düzenlenen basketbol müsabakasında Kardelenler diğer branşlarda olduğu gibi basketbolda da kupayı aldı. Maçın başlaması ile birlikte mücadeleyi önde götüren Kardelenler 4. periyodun sonunda şampiyonluklarını ilan ettiler. Kardelen Eğitim Kurumları Genç Basketbol takımı nefes kesen müsabakada rakibini 45-42 mağlup ederek Nevşehir şampiyonu oldu. İl şampiyonu olan Genç Kardelenler, şampiyonluklarını ‘Kardelen Ailesine ‘ armağan ettiler.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Genç Erkek Basketbol takımı Nevşehir şampiyonu oldu.

 

Avanos Atatürk Spor Salonunda düzenlenen basketbol müsabakasında Kardelenler diğer branşlarda olduğu gibi basketbolda da kupayı aldı. Maçın başlaması ile birlikte mücadeleyi önde götüren Kardelenler 4. periyodun sonunda şampiyonluklarını ilan ettiler. Kardelen Eğitim Kurumları Genç Basketbol takımı nefes kesen müsabakada rakibini 45-42 mağlup ederek Nevşehir şampiyonu oldu.

İl şampiyonu olan Genç Kardelenler, şampiyonluklarını ‘Kardelen Ailesine ‘ armağan ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.