Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genç Kardelenler Niğde’ye Uğurlandı

EĞİTİM 23.02.2018 - 10:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Genç Kardelenler Niğde’ye Uğurlandı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde İl şampiyonu olan genç kız voleybol takımı Niğde’ye uğurlandı.
  Göstermiş oldukları başarılar neticesinde Nevşehir şampiyonu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı, ilimizi temsil etmek üzere Niğde ilinde yapılacak olan grup mücadeleleri için Niğde’ye hareket ettiler. Uğurlama esnasında hayli heyecanlı oldukları gözlenen genç sporcular, grup mücadeleleri esnasında ilimizi ve kurumu en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü vererek okuldan ayrıldılar. Kardelen Koleji Ailesi olarak, genç sporlarımıza başarılar dileriz.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde İl şampiyonu olan genç kız voleybol takımı Niğde’ye uğurlandı.

 

Göstermiş oldukları başarılar neticesinde Nevşehir şampiyonu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı, ilimizi temsil etmek üzere Niğde ilinde yapılacak olan grup mücadeleleri için Niğde’ye hareket ettiler. Uğurlama esnasında hayli heyecanlı oldukları gözlenen genç sporcular, grup mücadeleleri esnasında ilimizi ve kurumu en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü vererek okuldan ayrıldılar.

Kardelen Koleji Ailesi olarak, genç sporlarımıza başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.