Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genç Meterisliler Başkanı Şekerli, “Kendinize Gelin Beyler”

SPOR 03.10.2016 - 08:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Genç Meterisliler Başkanı Şekerli, “Kendinize Gelin Beyler”

Genç Meterisliler taraftar grup başkanı Mustafa Şekerli Çubuk Spor mağlubiyeti sonrasında açıklamada bulundu.
  Genç Meterisliler taraftar grup başkanı Mustafa Şekerli Çubuk Spor mağlubiyeti sonrasında açıklamada bulundu. Genç Meterisliler Taraftar grup başkanı Mustafa Şekerli Çubuk spor mağlubiyeti sonrasında açıklamada bulundu. Şekerli, Geçtiğimiz hafta Yozgatspor maçında öne geçmemize rağmen ikinci yarı oyunu tutamayarak mağlup olan takımımıza o mağlubiyete rağmen inanan binlerce kişi bugün Gazi stadının büyük bir kısmını doldurdu ve yaslısından gencine tüm taraftarlar 90 dakika boyunca tribünde üzerine düşeni fazlasıyla yaptı dedi. Şekerli açıklamasında şunları kaydetti; “Ama maalesef böylesine güzel bir atmosfer de maçın ilk yarısında yediğimiz gole bir türlü reaksiyon gösteremeyen futbolcularımız kendilerine güvenen binlerce kişiyi bugün boynu bükük, kalbi kırık bir şekilde bıraktı.  Bizler taraftar olarak önceki yıllarda da birçok mağlubiyet ten sonra bile ekibimize sahip çıkıp alkışladık.  Hatta geçen sezon aldığımız en ağır yenilgiden sonra bile alkışladık takımımızı. Ama biz mücadeleyi hırsı azmi, görevini en iyi şekilde yapanları alkışladık.  Ancak maalesef bugün aynı şeyleri yapmadık yapamadık istenilen arzulanan mücadeleyi göremedik. Evinde annesini babasını eşini çocuğunu bırakıp SEVDASI uğruna bugün stadı dolduran binlerce kişi takımdaki RUH eksikliği ve takım olma olgusunun yokluğuna şahit oldu ve gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşadık. Kulüp başkanlığına geldiği günden beri bu şehir için bu takım için neler yapabilirim  başarıya nasıl ulaşabiliriz diye gecesini gündüzüne katan Muzaffer Bey’in maç sonundaki göz yaşları aslında hepimizin gün yüzüne çıkarmak için istediğimiz ama içimizde tuttuğumuz umutlarımızın gözlerden süzülerek hırsa inanmışlığa gölge düşürülmesine bir tepkiydi. Aylardır yönetimi ile mesai de olan geceden sabahın ilk ışıklarına kadar takım için Nevşehir için taraftar için projeler üreten fikir yürüten ve gerçekten bu işe gönül veren ve karşılığını bugün sahada RUHSUZLUKLA alan Başkanımız in gözünden akan o yaşlar bu takıma gönül vermiş herkesi ziyadesiyle üzmüştür.  Lig uzun maraton ve puan kayıpları normaldir ama gelinen noktada artık bizim böyle bir lüksümüz de tahammülümüzde yok. Herkes şampiyonluğa başarıya inanan insanların desteklerinin dualarının karşılığını sahada sırtındaki formayı son dakikaya kadar terleterek ve sahaya yüreğini koyup TAKIM RUHUNU ortaya koyarak ödemek zorundadır. Artık başka söze gerek yok beyler !!! Bu olumsuz tabloyu güzele çevirip kara bulutları dağıtmak size kalıyor. ELBET BIR GÜN GÜLER  ŞEHRINE IHANET ETMEYENLER.”
Genç Meterisliler taraftar grup başkanı Mustafa Şekerli Çubuk Spor mağlubiyeti sonrasında açıklamada bulundu.

 

Genç Meterisliler taraftar grup başkanı Mustafa Şekerli Çubuk Spor mağlubiyeti sonrasında açıklamada bulundu.

Genç Meterisliler Taraftar grup başkanı Mustafa Şekerli Çubuk spor mağlubiyeti sonrasında açıklamada bulundu. Şekerli, Geçtiğimiz hafta Yozgatspor maçında öne geçmemize rağmen ikinci yarı oyunu tutamayarak mağlup olan takımımıza o mağlubiyete rağmen inanan binlerce kişi bugün Gazi stadının büyük bir kısmını doldurdu ve yaslısından gencine tüm taraftarlar 90 dakika boyunca tribünde üzerine düşeni fazlasıyla yaptı dedi.

Şekerli açıklamasında şunları kaydetti;


“Ama maalesef böylesine güzel bir atmosfer de maçın ilk yarısında yediğimiz gole bir türlü reaksiyon gösteremeyen futbolcularımız kendilerine güvenen binlerce kişiyi bugün boynu bükük, kalbi kırık bir şekilde bıraktı.  Bizler taraftar olarak önceki yıllarda da birçok mağlubiyet ten sonra bile ekibimize sahip çıkıp alkışladık.  Hatta geçen sezon aldığımız en ağır yenilgiden sonra bile alkışladık takımımızı.
Ama biz mücadeleyi hırsı azmi, görevini en iyi şekilde yapanları alkışladık.  Ancak maalesef bugün aynı şeyleri yapmadık yapamadık istenilen arzulanan mücadeleyi göremedik. Evinde annesini babasını eşini çocuğunu bırakıp SEVDASI uğruna bugün stadı dolduran binlerce kişi takımdaki RUH eksikliği ve takım olma olgusunun yokluğuna şahit oldu ve gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşadık. Kulüp başkanlığına geldiği günden beri bu şehir için bu takım için neler yapabilirim 
başarıya nasıl ulaşabiliriz diye gecesini gündüzüne katan Muzaffer Bey’in maç sonundaki göz yaşları aslında hepimizin gün yüzüne çıkarmak için istediğimiz ama içimizde tuttuğumuz umutlarımızın gözlerden süzülerek hırsa inanmışlığa gölge düşürülmesine bir tepkiydi. Aylardır yönetimi ile mesai de olan geceden sabahın ilk ışıklarına kadar takım için Nevşehir için taraftar için projeler üreten fikir yürüten ve gerçekten bu işe gönül veren ve karşılığını bugün sahada RUHSUZLUKLA alan Başkanımız in gözünden akan o yaşlar bu takıma gönül vermiş herkesi ziyadesiyle üzmüştür. 
Lig uzun maraton ve puan kayıpları normaldir ama gelinen noktada artık bizim böyle bir lüksümüz de tahammülümüzde yok. Herkes şampiyonluğa başarıya inanan insanların desteklerinin dualarının karşılığını sahada sırtındaki formayı son dakikaya kadar terleterek ve sahaya yüreğini koyup TAKIM RUHUNU ortaya koyarak ödemek zorundadır.
Artık başka söze gerek yok beyler !!!
Bu olumsuz tabloyu güzele çevirip kara bulutları dağıtmak size kalıyor.
ELBET BIR GÜN GÜLER 
ŞEHRINE IHANET ETMEYENLER.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.