Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genç Sanatçıdan Vali Aktaş’a özel hediye

KÜLTÜR-SANAT 10.09.2019 - 10:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Genç Sanatçıdan Vali Aktaş’a özel hediye

Nevşehirli genç karakalem resim sanatçısı Gülhan Kartal Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehirli genç karakalem resim sanatçısı Gülhan Kartal Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.   Ziyaretinde sanatsal çalışmalarıyla ilgili bilgilerde veren genç, karakalem resim sanatçısı Gülhan Kartal, Vali Aktaş’ın 15 Temmuz hain darbe girişimini protesto için Diriliş Meydanındaki konuşmasını anımsatan bir karakalem portre hediye etti.   Vali Aktaş, ziyaretinden ve hediyesinden dolayı genç sanatçıya teşekkür etti.
Nevşehirli genç karakalem resim sanatçısı Gülhan Kartal Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehirli genç karakalem resim sanatçısı Gülhan Kartal Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretinde sanatsal çalışmalarıyla ilgili bilgilerde veren genç, karakalem resim sanatçısı Gülhan Kartal, Vali Aktaş’ın 15 Temmuz hain darbe girişimini protesto için Diriliş Meydanındaki konuşmasını anımsatan bir karakalem portre hediye etti.

 

Vali Aktaş, ziyaretinden ve hediyesinden dolayı genç sanatçıya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.