MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer Bayram Mesajı Yayımladı

SPOR 24.06.2017 - 13:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer Bayram Mesajı Yayımladı

NEVŞEHİR (İHA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  NEVŞEHİR (İHA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.     İl Müdürü Ünlüer yayımlamış olduğu mesajında, “Rahmet ve Bereket Ayı Ramazan’ı tüm fazileti ve feyzi ile geride bırakmaya hazırlanırken, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayramı daha milletimizle birlikte karşılıyoruz.  Manevi yönden büyük değeri olan  bu özel günleri gelecek nesillere en güzel şekilde bırakabilmek için  bayramları büyüklerimiz, gençlerimiz, çocuklarımızla hep birlikte değer yargılarımıza sahip çıkarak geçmiş ile gelecek arasındaki kültür köprülerimizi sağlamlaştırmalıyız. Unutulmamalı ki bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. Ramazan Bayramının, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını, kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini,  Milletimiz ,  İslam alemi, ve  insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını temenni eder, Ramazan Bayramınızı kutlarım” ifadelerini kullandı. 
NEVŞEHİR (İHA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

NEVŞEHİR (İHA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  
 

İl Müdürü Ünlüer yayımlamış olduğu mesajında, “Rahmet ve Bereket Ayı Ramazan’ı tüm fazileti ve feyzi ile geride bırakmaya hazırlanırken, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayramı daha milletimizle birlikte karşılıyoruz.  Manevi yönden büyük değeri olan  bu özel günleri gelecek nesillere en güzel şekilde bırakabilmek için  bayramları büyüklerimiz, gençlerimiz, çocuklarımızla hep birlikte değer yargılarımıza sahip çıkarak geçmiş ile gelecek arasındaki kültür köprülerimizi sağlamlaştırmalıyız. Unutulmamalı ki bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. Ramazan Bayramının, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını, kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini,  Milletimiz ,  İslam alemi, ve  insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını temenni eder, Ramazan Bayramınızı kutlarım” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.