Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gençlik Spor'dan 19 Mayıs kutlama mesajı

GÜNCEL 19.05.2020 - 13:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gençlik Spor'dan 19 Mayıs kutlama mesajı

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı mesajı yayımladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı mesajı yayımladı.    Özdemir 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı’nın 101. yılını hep birlikte yaşamanın sonsuz mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz derken şunları kaydetti;   "Bu aziz toprakları canları pahasına gösterdikleri olağanüstü ve onurlu mücadele ile vatan yapan ve bu mutluluğu yaşamamıza vesile olan ecdadımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum.   101 yıl önce bugün Samsun’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tutuşturulan bağımsızlık meşalesi, halka halka yayılan ışığıyla tarih yürüyüşümüzde yolumuzu ve ufkumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Toplumsal bilinci yüksek, istiklal ve istikbale yönelik hedefleri olan, milli birlik ve beraberliğimize, geçmişimizden getirdiğimiz değerlere sahip çıkan erdemli bir nesil, geleceğini sağlam temeller üzerine inşa eden Büyük ve Güçlü Türkiye’nin en önemli güvencesidir. Bu büyük sorumluluğun bilinci içinde olan gençlerimizin, tarihimizden ve değerlerimizden aldıkları güç ve ilhamla, ülkemizi hep birlikte daha güzel günlere taşımak için gayret edeceklerine inancımız tamdır. Cumhuriyeti gençlere emanet eden  Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın kahramanları şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin ve Nevşehirli hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum" dedi.  
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı mesajı yayımladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı mesajı yayımladı. 

 


Özdemir 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı’nın 101. yılını hep birlikte yaşamanın sonsuz mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz derken şunları kaydetti;

 


"Bu aziz toprakları canları pahasına gösterdikleri olağanüstü ve onurlu mücadele ile vatan yapan ve bu mutluluğu yaşamamıza vesile olan ecdadımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum.

 


101 yıl önce bugün Samsun’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tutuşturulan bağımsızlık meşalesi, halka halka yayılan ışığıyla tarih yürüyüşümüzde yolumuzu ve ufkumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Toplumsal bilinci yüksek, istiklal ve istikbale yönelik hedefleri olan, milli birlik ve beraberliğimize, geçmişimizden getirdiğimiz değerlere sahip çıkan erdemli bir nesil, geleceğini sağlam temeller üzerine inşa eden Büyük ve Güçlü Türkiye’nin en önemli güvencesidir. Bu büyük sorumluluğun bilinci içinde olan gençlerimizin, tarihimizden ve değerlerimizden aldıkları güç ve ilhamla, ülkemizi hep birlikte daha güzel günlere taşımak için gayret edeceklerine inancımız tamdır. Cumhuriyeti gençlere emanet eden  Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın kahramanları şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin ve Nevşehirli hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.