Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gençlikspor Ailesi Engellileri Yalnız Bırakmadı

SPOR 03.12.2017 - 16:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gençlikspor Ailesi Engellileri Yalnız Bırakmadı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından özel insanlara 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.
  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle ilgili olarak bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklama aynen şu şekilde;   Avanos’ta antrenörler eşliğinde ailelerinde katılımı ile birlikte özel sporcularımızla çeşitlik etkinliklerle güzel eğlenceli bir gün geçirdiler. Bir özel sporcumuzun ameliyat olması sebebiyle evinde ziyaret edilerek sporcumuza ve ailesine her zaman yanlarında olduğumuzu sporcumuzu bir an önce Spor Kompleksimiz de antrenmanlarında görmek için beklediğimizi belirterek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Antrenörlerimiz, gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimiz ile birlikte engelliler okulumuzda çeşitli fiziksel etkinlik oyunlarımızla müzik eşliğinde engelli kardeşlerimiz ile  güzel  bir gün geçirdiler.   Nevşehir Gençlik Merkezimizde kaligrafi ve ebru atölyesine gelen engelli kardeşlerimize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlür’inde katılımı ile birlikte Has Odada sürpriz pasta kestikten sonra yapmış oldukları ebruları İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer hediye ederek engelleri birlikte aşıyoruz aramızda hiçbir engel yok dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından özel insanlara 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle ilgili olarak bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklama aynen şu şekilde;

 

Avanos’ta antrenörler eşliğinde ailelerinde katılımı ile birlikte özel sporcularımızla çeşitlik etkinliklerle güzel eğlenceli bir gün geçirdiler. Bir özel sporcumuzun ameliyat olması sebebiyle evinde ziyaret edilerek sporcumuza ve ailesine her zaman yanlarında olduğumuzu sporcumuzu bir an önce Spor Kompleksimiz de antrenmanlarında görmek için beklediğimizi belirterek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Antrenörlerimiz, gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimiz ile birlikte engelliler okulumuzda çeşitli fiziksel etkinlik oyunlarımızla müzik eşliğinde engelli kardeşlerimiz ile  güzel  bir gün geçirdiler.

 

Nevşehir Gençlik Merkezimizde kaligrafi ve ebru atölyesine gelen engelli kardeşlerimize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlür’inde katılımı ile birlikte Has Odada sürpriz pasta kestikten sonra yapmış oldukları ebruları İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer hediye ederek engelleri birlikte aşıyoruz aramızda hiçbir engel yok dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.