Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genel Başkan Avcı’dan zafer haftası mesajı

GÜNCEL 27.08.2020 - 14:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Genel Başkan Avcı’dan zafer haftası mesajı

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu TASKK Yönetim Kurulu üyesi ve Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı, Zafer Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu TASKK Yönetim Kurulu üyesi ve Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı, Zafer Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.     Genel Başkan Avcı açıklamasında "Aziz milletimizin imkansızlıklara rağmen değerlerine sahip çıkmak uğruna bütün varlığını ortaya koyarak sürdürdüğü Kurtuluş Savaşı'nı kesin zafere taşıdığı 30 Ağustos tarihi, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının da en şanlı simgelerinden biridir. Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından iki destansı zaferimizi yürekten kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bu hilal uğruna hayatlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.                                                                                                                                                   
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu TASKK Yönetim Kurulu üyesi ve Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı, Zafer Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu TASKK Yönetim Kurulu üyesi ve Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı, Zafer Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  

 

Genel Başkan Avcı açıklamasında "Aziz milletimizin imkansızlıklara rağmen değerlerine sahip çıkmak uğruna bütün varlığını ortaya koyarak sürdürdüğü Kurtuluş Savaşı'nı kesin zafere taşıdığı 30 Ağustos tarihi, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının da en şanlı simgelerinden biridir. Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından iki destansı zaferimizi yürekten kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bu hilal uğruna hayatlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi. 

                                                                                                                                                 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.