Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gerçekleşen Kıyamet Alametleri

GÜNCEL 28.07.2017 - 12:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gerçekleşen Kıyamet Alametleri

Son 3 Ayda Ülkemizde Gerçekleşen Bazı Kıyamet Alametleri
Son 3 Ayda Ülkemizde Gerçekleşen Bazı Kıyamet Alametleri   1-) Depremler (İzmir veya Ege Bölgesi)   2-) Kar Yağışı (Geneli İç Anadolu ve Doğu)   3-) Tacizler (Haklı Olanların Haksız Sayılması)   4-) Değişik Ölümler (İnsanların Gözü Önünde Ölümler)   5-) Dilencilerin Zenginliği (İnsanların İyi Hallerini Suistimal Eden Dilenciler)   6-) Oruç Tutmayanların Çoğalması (İnsanların Sanki Sıradan Bir Günmüş Gibi, Oruç Tutanların Önünde Yemesi)   7-) Sıcakların Artması (Eskiye Göre Sıcakların Artması ve Sıcaklardan Ötürü Yanan Arabalar vs.)   8-) Yangınlar (Söndürülmesi Güç Orman Yangınları vs.)   9-) Boğulmalar (Sıcaklar Beraberinde Haddinden Fazla Boğulmalar)   10-) Ebeveyni Belli Olmayan Doğumlar (Yeni Doğan Çocukların Terk Edilmesi)   Çoğu Kıyamet Alameti olmasada yaklaşık son 3 aydır ülkemizde gerçekleşmiş bazı olayları yazma ve paylaşma gereği duydum. Kıyamet Alametleri genellikle insanların içinden çıkamayacağı hal ve durumlarla izah edilir. (Depremler, Yangınlar, Şiddetli Yağışlar vs.) Ayrıca bu durumların belirli bir sebebi yoktur. Yani deprem nasıl oldu, yangın nasıl çıktı gibi soruları en yetkili ağızdan birine sorsanız net bir cevabı yoktur nihayetinde kıyamet alametidir.   Şimdi buraya kadar herşey hepimize normal gelebilir. Ancak ben kendi kanaatimce bir duruma vardım. Yani asıl haber olacak kısım. Herşeyi elbette Allah bilir ancak İzmir hiç görmediği depremi ve yangınları gördü, İstanbul Sağanak Yağışlara teslim oldu ve insanların veya devletimizin zararı büyük hale geldi. Yani 2 büyük ilde görülmemiş şeyler oldu.   Ben 3. büyük ilin yani Ankaranında 2 halli bir alamet geçireceği düşüncesindeyim. İzmir'de deprem ve yangın, İstanbul'da Sağanak Yağışlar ve beraberinde gelen zararlar peki Ankara?   Haber : Uğur Ekinci 
Son 3 Ayda Ülkemizde Gerçekleşen Bazı Kıyamet Alametleri

Son 3 Ayda Ülkemizde Gerçekleşen Bazı Kıyamet Alametleri

 

1-) Depremler (İzmir veya Ege Bölgesi)

 

2-) Kar Yağışı (Geneli İç Anadolu ve Doğu)

 

3-) Tacizler (Haklı Olanların Haksız Sayılması)

 

4-) Değişik Ölümler (İnsanların Gözü Önünde Ölümler)

 

5-) Dilencilerin Zenginliği (İnsanların İyi Hallerini Suistimal Eden Dilenciler)

 

6-) Oruç Tutmayanların Çoğalması (İnsanların Sanki Sıradan Bir Günmüş Gibi, Oruç Tutanların Önünde Yemesi)

 

7-) Sıcakların Artması (Eskiye Göre Sıcakların Artması ve Sıcaklardan Ötürü Yanan Arabalar vs.)

 

8-) Yangınlar (Söndürülmesi Güç Orman Yangınları vs.)

 

9-) Boğulmalar (Sıcaklar Beraberinde Haddinden Fazla Boğulmalar)

 

10-) Ebeveyni Belli Olmayan Doğumlar (Yeni Doğan Çocukların Terk Edilmesi)

 

Çoğu Kıyamet Alameti olmasada yaklaşık son 3 aydır ülkemizde gerçekleşmiş bazı olayları yazma ve paylaşma gereği duydum. Kıyamet Alametleri genellikle insanların içinden çıkamayacağı hal ve durumlarla izah edilir. (Depremler, Yangınlar, Şiddetli Yağışlar vs.) Ayrıca bu durumların belirli bir sebebi yoktur. Yani deprem nasıl oldu, yangın nasıl çıktı gibi soruları en yetkili ağızdan birine sorsanız net bir cevabı yoktur nihayetinde kıyamet alametidir.

 

Şimdi buraya kadar herşey hepimize normal gelebilir. Ancak ben kendi kanaatimce bir duruma vardım. Yani asıl haber olacak kısım. Herşeyi elbette Allah bilir ancak İzmir hiç görmediği depremi ve yangınları gördü, İstanbul Sağanak Yağışlara teslim oldu ve insanların veya devletimizin zararı büyük hale geldi. Yani 2 büyük ilde görülmemiş şeyler oldu.

 

Ben 3. büyük ilin yani Ankaranında 2 halli bir alamet geçireceği düşüncesindeyim. İzmir'de deprem ve yangın, İstanbul'da Sağanak Yağışlar ve beraberinde gelen zararlar peki Ankara?

 

Haber : Uğur Ekinci 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.