Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gezginler Kapadokya'da

GÜNCEL 29.01.2018 - 15:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gezginler Kapadokya'da

Şu günlerde kış şartlarının çetin geçtiği Kapadokya bölgesinde Türkiye’nin dört bir yanından otostop çekerek gelen misafirler var.
  Kapadokya bölgesinin güzelliklerini görmek için günlerdir yollarda çeşitli illerden otostop ile Kapadokya bölgesine gelen 11 kişilik gurup, burada çadır kurarak kamp yapıyor. Kar kış demeden bölgenin keyfini çıkartan gezginler, durumlarından bir hayli memnun. Havanını eksi 7 dereceyi gördüğü akşam saatlerinde yakılan ateş ve hoş sohbet ile peri bacalarının tadını çıkartan gurup çeşitli enstrümanlar ile şarkı söylemeyi de ihmal etmiyor.    Yaklaşık 7 gündür Bölgede kamp yaparak Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerine tanıklık ettiklerini ifade eden etkinlik düzenleyicisi Volkan Başkurt ve Zeki Kocabağa, “Kapadokya muhteşem bir yer. Türkiye’nin farklı illerinden gelen toplam 11 kişi otostop yolu ile Kapadokya’ya ulaştık. Havalar biz geldiğimizde soğumaya başladı. Ancak bölgenin büyüleyici güzelliği karşısında soğuktan etkilenmedik.  Çok güzel bir ortamımız var. Gece geç saatlere kadar yaktığımız ateş etrafından hoş sohbetler yapıyoruz. Gurubumuza Nevşehir’den de Anıl Ceylan, Murat Kılıç ve Mehmet Akif Kahraman eşlik ediyor. Sağ olsunlar bizim birçok ihtiyacımıza yardımcı oluyorlar. Yöre halkı ve bölge çok güzel. İnşallah önümüzde ki yıllarda bu etkinliğimizi tekrarlamayı düşünüyoruz.” dediler. 
Şu günlerde kış şartlarının çetin geçtiği Kapadokya bölgesinde Türkiye’nin dört bir yanından otostop çekerek gelen misafirler var.

 

Kapadokya bölgesinin güzelliklerini görmek için günlerdir yollarda çeşitli illerden otostop ile Kapadokya bölgesine gelen 11 kişilik gurup, burada çadır kurarak kamp yapıyor. Kar kış demeden bölgenin keyfini çıkartan gezginler, durumlarından bir hayli memnun. Havanını eksi 7 dereceyi gördüğü akşam saatlerinde yakılan ateş ve hoş sohbet ile peri bacalarının tadını çıkartan gurup çeşitli enstrümanlar ile şarkı söylemeyi de ihmal etmiyor. 

 

Yaklaşık 7 gündür Bölgede kamp yaparak Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerine tanıklık ettiklerini ifade eden etkinlik düzenleyicisi Volkan Başkurt ve Zeki Kocabağa, “Kapadokya muhteşem bir yer. Türkiye’nin farklı illerinden gelen toplam 11 kişi otostop yolu ile Kapadokya’ya ulaştık. Havalar biz geldiğimizde soğumaya başladı. Ancak bölgenin büyüleyici güzelliği karşısında soğuktan etkilenmedik.  Çok güzel bir ortamımız var. Gece geç saatlere kadar yaktığımız ateş etrafından hoş sohbetler yapıyoruz. Gurubumuza Nevşehir’den de Anıl Ceylan, Murat Kılıç ve Mehmet Akif Kahraman eşlik ediyor. Sağ olsunlar bizim birçok ihtiyacımıza yardımcı oluyorlar. Yöre halkı ve bölge çok güzel. İnşallah önümüzde ki yıllarda bu etkinliğimizi tekrarlamayı düşünüyoruz.” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.