MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gıda zehirlenmesinde sayı 97’ye çıktı

GÜNCEL 19.08.2019 - 09:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gıda zehirlenmesinde sayı 97’ye çıktı

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde bir otelde gıda zehirlenmesi sonrasında hastaneye kaldırılan turistlerin sayısı bu sabah itibarıyla 97’ye ulaştı.
  Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde bir otelde konaklayan Çinli ve Endonezyalı turist kafilesinden 90 kişi dün gece hastaneye mide bulantısı ve kusma şikayetleri ile hastaneye müracaat etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde tedavileri tamamlanan turistlerden 57’sinin taburcu edilmesinin ardından ise aynı şikayet ile Kapadokya Hastanesine 3, Versa Hastanesine ise 4 turist daha getirilmesinin ardından gıda zehirlenmesinde ki sayı 97’ye ulaştı.   Kapadokya Hastanesine müracaat eden 3 turistin tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olduğu öğrenilirken Versa Hastanesinden de 7 turist daha tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Versa Hastanesinde şuanda 30 turistin daha tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde bir otelde gıda zehirlenmesi sonrasında hastaneye kaldırılan turistlerin sayısı bu sabah itibarıyla 97’ye ulaştı.

 

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde bir otelde konaklayan Çinli ve Endonezyalı turist kafilesinden 90 kişi dün gece hastaneye mide bulantısı ve kusma şikayetleri ile hastaneye müracaat etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde tedavileri tamamlanan turistlerden 57’sinin taburcu edilmesinin ardından ise aynı şikayet ile Kapadokya Hastanesine 3, Versa Hastanesine ise 4 turist daha getirilmesinin ardından gıda zehirlenmesinde ki sayı 97’ye ulaştı.

 

Kapadokya Hastanesine müracaat eden 3 turistin tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olduğu öğrenilirken Versa Hastanesinden de 7 turist daha tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Versa Hastanesinde şuanda 30 turistin daha tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.