MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizligider, Avukat Meslektaşlarının Gününü Kutladı

SİYASET 05.04.2018 - 10:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider, Avukat Meslektaşlarının Gününü Kutladı

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla meslektaşlarının gününü kutladı. Gizligider yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;   “Demokratik hukuk devletinin ve temel hak ve özgürlüklerimizin vazgeçilmez koşulu olan bağımsız ve tarafsız yargının kurucu unsurlarından savunmayı serbestçe temsil eden avukatlar savunma hakkının kutsallığı, adalet ve hakkaniyetin sağlanmasında vazgeçilmez bir yere sahiptir. Bizler, avukatlık mesleğini icra ederken ‘Adalet Mülkün Temelidir’ ilkesine gönülden inanıyor ve bağımsız savunma gerçekleşmeden adaletin de tam olarak tesis edilemeyeceğini biliyoruz. Bu anlamda adaletin tesisinde önemli bir görevi yeri olan avukatlar, mesleğini icra ederken bir nevi kamu hizmeti yerine getirmektedirler.   Bu vesile ile adaletin, hakkın ve hukukun üstünlüğünün sağlanmasında hayati öneme sahip olan ve yargı erkinin temel direği olan savunma hakkını temsil eden tüm meslektaşlarımın 5 Nisan Avukatlar Gününü tebrik ediyor; meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla meslektaşlarının gününü kutladı. Gizligider yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;

 

“Demokratik hukuk devletinin ve temel hak ve özgürlüklerimizin vazgeçilmez koşulu olan bağımsız ve tarafsız yargının kurucu unsurlarından savunmayı serbestçe temsil eden avukatlar savunma hakkının kutsallığı, adalet ve hakkaniyetin sağlanmasında vazgeçilmez bir yere sahiptir. Bizler, avukatlık mesleğini icra ederken ‘Adalet Mülkün Temelidir’ ilkesine gönülden inanıyor ve bağımsız savunma gerçekleşmeden adaletin de tam olarak tesis edilemeyeceğini biliyoruz. Bu anlamda adaletin tesisinde önemli bir görevi yeri olan avukatlar, mesleğini icra ederken bir nevi kamu hizmeti yerine getirmektedirler.

 

Bu vesile ile adaletin, hakkın ve hukukun üstünlüğünün sağlanmasında hayati öneme sahip olan ve yargı erkinin temel direği olan savunma hakkını temsil eden tüm meslektaşlarımın 5 Nisan Avukatlar Gününü tebrik ediyor; meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.