Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizligider, Berberler ve Kuaöfrler Odasını Ziyaret Etti

SİYASET 05.01.2018 - 08:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider, Berberler ve Kuaöfrler Odasını Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider, Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaret etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider geçtiğimiz hafta yapılan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı seçimlerinde yeniden başkanlık görevine seçilen Cengiz Taşhan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Gizligider, Güven tazeleyen Cengiz başkan ve ekibine tebrik ziyaretinde bulunduk. Kafamız onlara emanet, gönlümüz de. Cengiz başkan ve yönetimine görevlerinde başarılar dilerim” dedi.   Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider’e teşekkür ederken bir süre sohbet ettiler. 
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider, Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider geçtiğimiz hafta yapılan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı seçimlerinde yeniden başkanlık görevine seçilen Cengiz Taşhan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Gizligider, Güven tazeleyen Cengiz başkan ve ekibine tebrik ziyaretinde bulunduk. Kafamız onlara emanet, gönlümüz de. Cengiz başkan ve yönetimine görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

 

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider’e teşekkür ederken bir süre sohbet ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.