Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizligider’den Doğal Afetlerden Zarar Görene Çiftçilere Müjde

SİYASET 29.11.2017 - 12:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider’den Doğal Afetlerden Zarar Görene Çiftçilere Müjde

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider doğal afetzedesi olan çiftçilere müjde verdi.
  Nevşehir Milletvekilleri olarak gündeme getirdiğimiz doğal afetler nedeniyle zarar gören çiftçilerimize yönelik borç ertelemesi talebimiz hükümetimiz tarafından olumlu değerlendirildi ve Bakanlar Kurulu kararı ile bugün itibariyle yürürlüğe girdi. Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre don, kuraklık gibi çeşitli afetler nedeniyle Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine borcunu ödemekte güçlük çeken çiftçilerimiz 1 ay içinde başvuru yaparak borçlarını erteleyebilecek.   Karara göre 1 Ocak 2017 ile 31 Aralık 2017 tarihleri arasında yaşanan afetlerden etkilenen çiftçilerimiz borçların ertelenmesi için İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerimiz ile kredi kullandıkları Ziraat Bankası veya Tarım Kredi Kooperatiflerine başvurmaları gerekecek. Tarım müdürlükleri tarafından oluşturulacak hasar komisyonu tarafından yapılacak incelemede 30 ve üzeri zarar gördüğü tespit edilen çiftçimiz ertelemeden faydalanabilecek.   Erteleme talebimizi uygun gören Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Bakanlar Kurulu üyelerine hemşerilerimiz adına teşekkür ediyor, çiftçimize nefes aldıracak olan kararın Nevşehir’e ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider doğal afetzedesi olan çiftçilere müjde verdi.

 

Nevşehir Milletvekilleri olarak gündeme getirdiğimiz doğal afetler nedeniyle zarar gören çiftçilerimize yönelik borç ertelemesi talebimiz hükümetimiz tarafından olumlu değerlendirildi ve Bakanlar Kurulu kararı ile bugün itibariyle yürürlüğe girdi. Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre don, kuraklık gibi çeşitli afetler nedeniyle Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine borcunu ödemekte güçlük çeken çiftçilerimiz 1 ay içinde başvuru yaparak borçlarını erteleyebilecek.

 

Karara göre 1 Ocak 2017 ile 31 Aralık 2017 tarihleri arasında yaşanan afetlerden etkilenen çiftçilerimiz borçların ertelenmesi için İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerimiz ile kredi kullandıkları Ziraat Bankası veya Tarım Kredi Kooperatiflerine başvurmaları gerekecek. Tarım müdürlükleri tarafından oluşturulacak hasar komisyonu tarafından yapılacak incelemede 30 ve üzeri zarar gördüğü tespit edilen çiftçimiz ertelemeden faydalanabilecek.

 

Erteleme talebimizi uygun gören Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Bakanlar Kurulu üyelerine hemşerilerimiz adına teşekkür ediyor, çiftçimize nefes aldıracak olan kararın Nevşehir’e ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.