MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizligider,, Gülşehir, Havalimanı, Avanos Sıcak Asfalta Kavuşuyor

SİYASET 13.07.2017 - 17:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider,, Gülşehir, Havalimanı, Avanos Sıcak Asfalta Kavuşuyor

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yapımı devam eden Havalimanı - Gülşehir yolu ile Gülşehir - Avanos yolu sıcak asfalt çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yapımı devam eden Havalimanı - Gülşehir yolu ile Gülşehir - Avanos yolu sıcak asfalt çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.   Mayıs ayında çalışmalarına başlanan Havalimanı - Gülşehir yolunun yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyleyen Gizligider, ihalesi yapılan ve kısa süre sonra yapımına başlanacak olan Gülşehir - Avanos yolunun da yıl sonuna kadar bitirilerek sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi. Gizligider açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Nevşehir’e hizmet aşkıyla çıktığımız yolda vaatlerimizi teker teker yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan kalkınması için gayret göstermeye devam ediyoruz. Seçim öncesi müjdesini verdiğimiz Havalimanı yolumuz sene sonuna kadar tamamlanmış olacak. Toplam 13 km uzunluğunda, proje bedeli 6,851.000 TL olan ve yapımına 22.05.2017 tarihinde başlanarak 2017 yılı sonuna kadar bitirilecek olan sıcak asfaltımız Havalimanı ile Gülşehir arasında konforlu seyahat imkanı sağlayacak. Yine seçim döneminde sözünü verdiğimiz Gülşehir – Avanos yolunun da yakın zamanda yapımına başlanacak. Proje bedeli 7,300.000 TL ve 24 km olan sıcak asfaltımızın ihalesi Nisan ayında yapıldı. İhale onay süreci tamamlandığında imalatına başlanacak olan yolumuz da inşallah 2017 yılı sonuna kadar hemşehrilerimizin hizmetine girecek. Nevşehir’in her alanda kalkınması için gayretlerimizin devam edeceğini hatırlatırken yapımına başlanan Havalimanı yolu ile kısa süre sonra başlanacak olan Gülşehir – Avanos yolunun şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yapımı devam eden Havalimanı - Gülşehir yolu ile Gülşehir - Avanos yolu sıcak asfalt çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yapımı devam eden Havalimanı - Gülşehir yolu ile Gülşehir - Avanos yolu sıcak asfalt çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

 

Mayıs ayında çalışmalarına başlanan Havalimanı - Gülşehir yolunun yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyleyen Gizligider, ihalesi yapılan ve kısa süre sonra yapımına başlanacak olan Gülşehir - Avanos yolunun da yıl sonuna kadar bitirilerek sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Gizligider açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Nevşehir’e hizmet aşkıyla çıktığımız yolda vaatlerimizi teker teker yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan kalkınması için gayret göstermeye devam ediyoruz.

Seçim öncesi müjdesini verdiğimiz Havalimanı yolumuz sene sonuna kadar tamamlanmış olacak. Toplam 13 km uzunluğunda, proje bedeli 6,851.000 TL olan ve yapımına 22.05.2017 tarihinde başlanarak 2017 yılı sonuna kadar bitirilecek olan sıcak asfaltımız Havalimanı ile Gülşehir arasında konforlu seyahat imkanı sağlayacak. Yine seçim döneminde sözünü verdiğimiz Gülşehir – Avanos yolunun da yakın zamanda yapımına başlanacak. Proje bedeli 7,300.000 TL ve 24 km olan sıcak asfaltımızın ihalesi Nisan ayında yapıldı. İhale onay süreci tamamlandığında imalatına başlanacak olan yolumuz da inşallah 2017 yılı sonuna kadar hemşehrilerimizin hizmetine girecek.

Nevşehir’in her alanda kalkınması için gayretlerimizin devam edeceğini hatırlatırken yapımına başlanan Havalimanı yolu ile kısa süre sonra başlanacak olan Gülşehir – Avanos yolunun şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.