MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizligider,Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi’nin Konuğu Oldu

SİYASET 06.03.2017 - 22:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider,Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi’nin Konuğu Oldu

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir’in Avanos İlçesine bağlı Özkonak Beldesini ziyaret ederek, Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluştu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir’in Avanos İlçesine bağlı Özkonak Beldesini ziyaret ederek, Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluştu.   AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, “Lise vekiliyle buluşuyor” etkinliği kapsamında Avanos Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilere konferans verdi.   Gizligider, Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi konferans salonunda öğrencilere yönelik, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması ve Anayasa değişikliği ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.   Ak Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider, Türkiye’nin geçmiş dönemlerde anayasal anlamda yaşadığı sıkıntıları, hükümet kurmakta yaşanan zorlukları, kurulan kısa süreli ve istikrar sağlayamayan hükümetleri örnekleriyle anlattı.   Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için tüm vatandaşlara önemli görevler düştüğünü belirten Gizligider, şunları dile getirdi:   “Güçlü bir ülke olma yolunda önümüze birçok engel çıkarılıyor, bu engellerin sonuncusu olan 15 Temmuz darbe girişimine de milletin iradesiyle, ülkesine, bayrağına ve vatanına sahip çıkarak engel olundu. Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada daha güçlü bir ülke olması için öğrencilerimize çok çalışarak, kendilerine hedefler koyup bu hedeflere ulaşmak için çaba harcamaları gerekli.”   Programın ardından Milletvekili Gizligider ve öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Öğrencilerle birlikte öğle yemeği yiyen Gizligider, buruda hatıra fotoğrafı çektirdi. Öte yandan, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürükliyi’de ziyaret eden Gizligider, belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir’in Avanos İlçesine bağlı Özkonak Beldesini ziyaret ederek, Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir’in Avanos İlçesine bağlı Özkonak Beldesini ziyaret ederek, Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluştu.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, “Lise vekiliyle buluşuyor” etkinliği kapsamında Avanos Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilere konferans verdi.

 

Gizligider, Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi konferans salonunda öğrencilere yönelik, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması ve Anayasa değişikliği ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider, Türkiye’nin geçmiş dönemlerde anayasal anlamda yaşadığı sıkıntıları, hükümet kurmakta yaşanan zorlukları, kurulan kısa süreli ve istikrar sağlayamayan hükümetleri örnekleriyle anlattı.

 

Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için tüm vatandaşlara önemli görevler düştüğünü belirten Gizligider, şunları dile getirdi:

 

“Güçlü bir ülke olma yolunda önümüze birçok engel çıkarılıyor, bu engellerin sonuncusu olan 15 Temmuz darbe girişimine de milletin iradesiyle, ülkesine, bayrağına ve vatanına sahip çıkarak engel olundu. Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada daha güçlü bir ülke olması için öğrencilerimize çok çalışarak, kendilerine hedefler koyup bu hedeflere ulaşmak için çaba harcamaları gerekli.”

 

Programın ardından Milletvekili Gizligider ve öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Öğrencilerle birlikte öğle yemeği yiyen Gizligider, buruda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öte yandan, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürükliyi’de ziyaret eden Gizligider, belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.