MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

GİZLİGİDER; HİÇBİR ADAYA SÖZ VERMEDİK

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2013 - 10:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

GİZLİGİDER; HİÇBİR ADAYA SÖZ VERMEDİK

Yaklaşan seçimler öncesi bayramlaşmak üzere Derinkuyu ilçesine giden Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider  seçim öncesi hiçbir aday adayları için hiçbir kimseye söz vermediklerini söyledi. Gizligider ayrıca Derinkuyu’yu Ak Partili yapmakta kararlı olduklarını vurguladı.   Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider Kurban Bayramının 3. günü Derinkuyu İlçe Teşkilatını ziyaret ederek bayramlaştı. Daha sonra da kahveleri gezerek vatandaşlarla bayramlaştı.   Gizligider burada yaptığı konuşmada yaklaşan yerel seçimler üzerinde durarak, “Derinkuyu’da yitiğimizi bulacağız” dedi. AK Parti’de Aday adaylarının Kasım ayının ortalarında açıklanabileceğine dikkat çeken Gizligider, “Aday adayları için bugüne kadar hiç kimseye söz vermedik. Derinkuyu’da oyumuzu, gücümüz açısından bir sıkıntımızın olmadığını düşünüyorum. Genel seçimlerde Derinkuyu’dan % 54 oy aldık, kimseyi dışlamadan çalışacağız ve inşallah kazanacağız. Burada bir seçimi kaybettiğimizde bunu başbakanımıza izah edemezik, bu bakımdan nefsanî hareket etmeyeceğiz. İstişareler sonucu adayımızı belirleyeceğiz” dedi. 
Yaklaşan seçimler öncesi bayramlaşmak üzere Derinkuyu ilçesine giden Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider  seçim öncesi hiçbir aday adayları için hiçbir kimseye söz vermediklerini söyledi.
Gizligider ayrıca Derinkuyu’yu Ak Partili yapmakta kararlı olduklarını vurguladı.
 
Nevşehir AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider Kurban Bayramının 3. günü Derinkuyu İlçe Teşkilatını ziyaret ederek bayramlaştı. Daha sonra da kahveleri gezerek vatandaşlarla bayramlaştı.
 
Gizligider burada yaptığı konuşmada yaklaşan yerel seçimler üzerinde durarak, “Derinkuyu’da yitiğimizi bulacağız” dedi.
AK Parti’de Aday adaylarının Kasım ayının ortalarında açıklanabileceğine dikkat çeken Gizligider, “Aday adayları için bugüne kadar hiç kimseye söz vermedik. Derinkuyu’da oyumuzu, gücümüz açısından bir sıkıntımızın olmadığını düşünüyorum. Genel seçimlerde Derinkuyu’dan % 54 oy aldık, kimseyi dışlamadan çalışacağız ve inşallah kazanacağız. Burada bir seçimi kaybettiğimizde bunu başbakanımıza izah edemezik, bu bakımdan nefsanî hareket etmeyeceğiz. İstişareler sonucu adayımızı belirleyeceğiz” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.