Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizligider,'Hiç Kimse Mehmetçikle Çatışmayı Göze Alamaz'

SİYASET 19.03.2018 - 17:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider,'Hiç Kimse Mehmetçikle Çatışmayı Göze Alamaz'

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Kon Tv’de yayınlanan Ankara Konuşuyor programının canlı yayın konuğu olarak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
  Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümünü kutladığımız 18 Mart’ta ordumuzun Afrin’i teröristlerden temizlediğini belirten GİZLİGİDER, Türk ordusunun milletimizden aldığı destekle sınırlarımıza yuvalanmış ve ülkemize tehdit oluşturan tüm terör gruplarını temizleyeceğini ifade etti. Cerablus’ta olduğu gibi Afrin’de de terör unsurlarının temizlenmesinin ardından buraların gerçek sahiplerinin tekrar evlerine döneceğini ifade eden Gizligider, ordumuzun ABD’nin Rakka’da yaptığı gibi yıkım amaçlı değil, bölgeyi sahiplerine teslim etmeye ve ülkemize tehdit oluşturan terör unsurlarına yönelik bir operasyon gerçekleştirdiğini söyledi. Hiç kimsenin Mehmetçik karşısına çıkmaya cesaret edemeyeceğini söyleyen Gizligider terör örgütünün ABD’nin 5 bin tır, 2 bin kargo uçak dolusu silah ve mühimmat yardımına rağmen şanlı ordumuz karşısında duramadığını, arkasına bakmadan kaçtığını belirtti. Bu operasyonun başarıya ulaşmasında milletimizin bir bütün olarak askerimizin arkasında olmasının ve ülkemizin savunma sanayinde sağladığı büyük gelişimin etkisine dikkat çeken Gizligider, ordumuzun operasyonda kullandığı mühimmatın yaklaşık 70 oranında yerli üretim olduğunu, mühimmat ve teknoloji konusunda ülkemizin son dönemde oldukça önemli mesafe aldığını dile getirdi. ‘Birleşmiş Milletler Çadır Tiyatrosudur’ Geçtiğimiz günlerde Göç Konulu Parlamenter Oturumu nedeniyle ABD’de ve Birleşmiş Milletler Genel merkezinde olduğunu belirten Gizligider, Birleşmiş Milletler’in aldığı tüm kararların içinde islam ülkesi olmayan 5 ülkenin tekelinde olduğunu söylerken, bu sistemin bu şekilde devam edemeyeceğini, bu alevin mutlaka bir gün kendilerine de zarar vereceğini yurt dışında katıldıkları programlarda ve konferanslarda her fırsatta anlattıklarını söyledi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Kon Tv’de yayınlanan Ankara Konuşuyor programının canlı yayın konuğu olarak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

 

Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümünü kutladığımız 18 Mart’ta ordumuzun Afrin’i teröristlerden temizlediğini belirten GİZLİGİDER, Türk ordusunun milletimizden aldığı destekle sınırlarımıza yuvalanmış ve ülkemize tehdit oluşturan tüm terör gruplarını temizleyeceğini ifade etti.

Cerablus’ta olduğu gibi Afrin’de de terör unsurlarının temizlenmesinin ardından buraların gerçek sahiplerinin tekrar evlerine döneceğini ifade eden Gizligider, ordumuzun ABD’nin Rakka’da yaptığı gibi yıkım amaçlı değil, bölgeyi sahiplerine teslim etmeye ve ülkemize tehdit oluşturan terör unsurlarına yönelik bir operasyon gerçekleştirdiğini söyledi.

Hiç kimsenin Mehmetçik karşısına çıkmaya cesaret edemeyeceğini söyleyen Gizligider terör örgütünün ABD’nin 5 bin tır, 2 bin kargo uçak dolusu silah ve mühimmat yardımına rağmen şanlı ordumuz karşısında duramadığını, arkasına bakmadan kaçtığını belirtti. Bu operasyonun başarıya ulaşmasında milletimizin bir bütün olarak askerimizin arkasında olmasının ve ülkemizin savunma sanayinde sağladığı büyük gelişimin etkisine dikkat çeken Gizligider, ordumuzun operasyonda kullandığı mühimmatın yaklaşık 70 oranında yerli üretim olduğunu, mühimmat ve teknoloji konusunda ülkemizin son dönemde oldukça önemli mesafe aldığını dile getirdi.

‘Birleşmiş Milletler Çadır Tiyatrosudur’

Geçtiğimiz günlerde Göç Konulu Parlamenter Oturumu nedeniyle ABD’de ve Birleşmiş Milletler Genel merkezinde olduğunu belirten Gizligider, Birleşmiş Milletler’in aldığı tüm kararların içinde islam ülkesi olmayan 5 ülkenin tekelinde olduğunu söylerken, bu sistemin bu şekilde devam edemeyeceğini, bu alevin mutlaka bir gün kendilerine de zarar vereceğini yurt dışında katıldıkları programlarda ve konferanslarda her fırsatta anlattıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.