Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizligider, ʹʹMilletin Tek Umudu AK Partiʹʹ

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2016 - 14:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider, ʹʹMilletin Tek Umudu AK Partiʹʹ

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK Parti hükümeti olarak ve Nevşehir Milletvekilleri olarak vermiş olduğumuz sözler bir bir yerine geliyor dedi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider 2011 yılından beri vermiş olduğumuz sözlerini nasıl yerine getirmiş isek bundan sonra da vermiş olduğumuz sözler bir bir yerine geliyor diye konuştu. Gizligider, ‘’ 2011 yılında söz verdiğimiz gibi projeler hayata bir bir geçiyor. Otoyol, hızlı tren olmak üzere turizmin en önemli merkezlerinden biri olan Nevşehir’imiz dev bağlantılar ile Türkiye’ye ve dünyaya açılmaya devam ediyor. Önceki dönemde uçak seferleri İstanbul ve Antalya istikametine değişik sefer sayılarıyla hizmete girmişti. Yine milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte yapmış olduğumuz girişimler sonrasında Nisan ayında Nevşehir-İzmir uçak seferlerimiz başlıyor. Nisan ayında başlayacak olan Nevşehir-İzmir uçak seferlerinin bilet satışları da başlamış olduğunu açıklamak isterim. Bizim için önemli olan Nevşehir’imizin ve Kapadokya bölgemizin marka değerini yükseltmek ve şehrimizi ülkemizde ve dünyada cazibe merkezi yapmaktır.  Bu uğurda merkezi hükümet olarak hem de Nevşehir milletvekilleri olarak Nevşehir adına vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. AK Parti milletin tek umududur. Bizler debu bilinç içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK Parti hükümeti olarak ve Nevşehir Milletvekilleri olarak vermiş olduğumuz sözler bir bir yerine geliyor dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider 2011 yılından beri vermiş olduğumuz sözlerini nasıl yerine getirmiş isek bundan sonra da vermiş olduğumuz sözler bir bir yerine geliyor diye konuştu. Gizligider, ‘’ 2011 yılında söz verdiğimiz gibi projeler hayata bir bir geçiyor. Otoyol, hızlı tren olmak üzere turizmin en önemli merkezlerinden biri olan Nevşehir’imiz dev bağlantılar ile Türkiye’ye ve dünyaya açılmaya devam ediyor. Önceki dönemde uçak seferleri İstanbul ve Antalya istikametine değişik sefer sayılarıyla hizmete girmişti. Yine milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte yapmış olduğumuz girişimler sonrasında Nisan ayında Nevşehir-İzmir uçak seferlerimiz başlıyor. Nisan ayında başlayacak olan Nevşehir-İzmir uçak seferlerinin bilet satışları da başlamış olduğunu açıklamak isterim. Bizim için önemli olan Nevşehir’imizin ve Kapadokya bölgemizin marka değerini yükseltmek ve şehrimizi ülkemizde ve dünyada cazibe merkezi yapmaktır.  Bu uğurda merkezi hükümet olarak hem de Nevşehir milletvekilleri olarak Nevşehir adına vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. AK Parti milletin tek umududur. Bizler debu bilinç içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.