Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizligider, 'Nevşehir Otoyola Kavuşuyor'

SİYASET 01.02.2018 - 10:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider, 'Nevşehir Otoyola Kavuşuyor'

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir’den de geçecek olan Ankara – Niğde Otoyol projesine dair açıklamalarda bulundu.
  Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın katılımıyla Cuma günü temel atma töreninin gerçekleştirileceğini belirten Gizligider açıklamasından şu sözlere yer verdi.   “Yıllardır beklediğimiz an geldi. Nevşehir’in yıllardı beklediği, hemşehrilerimize 2011 ve 2015 seçimleri öncesi sözünü verdiğimiz şehrimizin Ankara’ya daha konforlu ve daha hızlı ulaşımını sağlayacak olan Ankara – Niğde Otoyolunun temelini atıyoruz. Ak Parti İl Kongresinde ‘çalışmalarına başladık, yakında temel atacağız’ diye müjde veren Sayın Başbakanımızın katılımıyla 2 Şubat 2018 Cuma günü temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. 2 ayrı noktadan Nevşehir bağlantısı olacak olan ve 2017 yılı Nisan ayında ihalesi yapılan otoyol tamamlandığında Ankara’ya ulaşımımız daha konforlu ve daha güvenli olacak.   İktidara geldiği 2002 yılından itibaren 15 yıldır ülkemizin her köşesini bölünmüş yollarla, otoyollarla, hızlı trenlerle ve yeni havalimanlarıyla birbirine bağlayan, şehirlerimiz arasında gönül köprüleri kuran Ak Parti hükümetlerimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza şehrimiz ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyor, 2020 yılında tamamlanarak hizmete girmesi hedeflenen otoyolun hayırlı olmasını diliyorum.”
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir’den de geçecek olan Ankara – Niğde Otoyol projesine dair açıklamalarda bulundu.

 

Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın katılımıyla Cuma günü temel atma töreninin gerçekleştirileceğini belirten Gizligider açıklamasından şu sözlere yer verdi.

 

“Yıllardır beklediğimiz an geldi. Nevşehir’in yıllardı beklediği, hemşehrilerimize 2011 ve 2015 seçimleri öncesi sözünü verdiğimiz şehrimizin Ankara’ya daha konforlu ve daha hızlı ulaşımını sağlayacak olan Ankara – Niğde Otoyolunun temelini atıyoruz. Ak Parti İl Kongresinde ‘çalışmalarına başladık, yakında temel atacağız’ diye müjde veren Sayın Başbakanımızın katılımıyla 2 Şubat 2018 Cuma günü temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. 2 ayrı noktadan Nevşehir bağlantısı olacak olan ve 2017 yılı Nisan ayında ihalesi yapılan otoyol tamamlandığında Ankara’ya ulaşımımız daha konforlu ve daha güvenli olacak.

 

İktidara geldiği 2002 yılından itibaren 15 yıldır ülkemizin her köşesini bölünmüş yollarla, otoyollarla, hızlı trenlerle ve yeni havalimanlarıyla birbirine bağlayan, şehirlerimiz arasında gönül köprüleri kuran Ak Parti hükümetlerimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza şehrimiz ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyor, 2020 yılında tamamlanarak hizmete girmesi hedeflenen otoyolun hayırlı olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.