Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizligider, ‘Söz Verdiğimiz Hizmetleri Yapmaya Devam Ediyoruz’

SİYASET 28.01.2018 - 12:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider, ‘Söz Verdiğimiz Hizmetleri Yapmaya Devam Ediyoruz’

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Enderun Vakfı ile bir araya geldi.
    AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Nevşehir programlarına devam ederken, Enderun Vakfı’nın davetiyle sabah sohbeti ve kahvaltı ile başladığı güne Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile toplantıya katılarak devam etti ve Nevşehir için yapılacak yatırımları değerlendirdi. Gizligider açıklamasında şu sözlere yer verdi;   “Güne Enderun Vakfı’nın davetiyle sabah sohbeti ve kahvaltı muhabbeti ile başlarken ecdadımızın tohumlarını attığı ve nesiller boyunca milletimizin birbirine kenetlenmesine katkı sağlayan yardımlaşmanın, vakıf kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için yapmamız gerekenleri konuştuk. Belediye Meclis Üyeleri ile grup toplantısına katılarak belediyemizin yeni müjdelerini, şehrimiz için yapılacak projeleri değerlendirdik. İl Genel Meclis Üyelerimizle yaptığımız toplantıda 2018 bütçemizi, ilimiz genelinde yapılacak yatırımları planladık. Hükümetimizin desteğiyle söz verdiğimiz hizmetleri yapmaya, şehirde olan her hizmetin köylerimizde de olması için çalışmaya devam edeceğimizi hemşerilerimizle paylaşıyorum.”
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Enderun Vakfı ile bir araya geldi.

 

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Nevşehir programlarına devam ederken, Enderun Vakfı’nın davetiyle sabah sohbeti ve kahvaltı ile başladığı güne Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile toplantıya katılarak devam etti ve Nevşehir için yapılacak yatırımları değerlendirdi. Gizligider açıklamasında şu sözlere yer verdi;

 

“Güne Enderun Vakfı’nın davetiyle sabah sohbeti ve kahvaltı muhabbeti ile başlarken ecdadımızın tohumlarını attığı ve nesiller boyunca milletimizin birbirine kenetlenmesine katkı sağlayan yardımlaşmanın, vakıf kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için yapmamız gerekenleri konuştuk. Belediye Meclis Üyeleri ile grup toplantısına katılarak belediyemizin yeni müjdelerini, şehrimiz için yapılacak projeleri değerlendirdik. İl Genel Meclis Üyelerimizle yaptığımız toplantıda 2018 bütçemizi, ilimiz genelinde yapılacak yatırımları planladık. Hükümetimizin desteğiyle söz verdiğimiz hizmetleri yapmaya, şehirde olan her hizmetin köylerimizde de olması için çalışmaya devam edeceğimizi hemşerilerimizle paylaşıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.