Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizligider, ‘TYÇP Süresini 3 Ay Daha Uzatıyoruz’

SİYASET 09.10.2017 - 14:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider, ‘TYÇP Süresini 3 Ay Daha Uzatıyoruz’

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider toplum yararına çalışma projesinin 3 ay daha uzatıldığını söyledi.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider toplum yararına çalışma projesinin 3 ay daha uzatıldığını söyledi.   AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider açıklamasında şu ifadelere yer verdi;   “Cumhurbaşkanımızın başlattığı “İstihdam Seferberliği” kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız tarafından Toplum Yararına Çalışma Projesi başlatılmış ve Nevşehir de bu projeden en yüksek faydayı elde etmiştir.   Bu yılın Nisan ayında İş Kur vasıtasıyla Belediyelerimiz, İl Özel İdaremiz, Müftülüğümüz ve Orman İşletme Müdürlüğümüz bünyesinde istihdam edilen bin 115 hemşerimizin çalışma süresi 11 Ekim 2017 tarihinde dolmaktayken mevsim şartları ve talepleri değerlendiren Nevşehir Milletvekillerimizin girişimiyle çalışma süresi 3 ay daha uzatılmıştır. Buna göre yukarıda belirttiğimiz kurumlarda geçici olarak çalışan TYÇP işçilerimiz 31.12.2017 tarihine dek çalışacaklardır.   Talebimize destek veren Bakanımız ve Bakan Yardımcımıza teşekkür ediyor, süre uzatımının kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum.”
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider toplum yararına çalışma projesinin 3 ay daha uzatıldığını söyledi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider toplum yararına çalışma projesinin 3 ay daha uzatıldığını söyledi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

“Cumhurbaşkanımızın başlattığı “İstihdam Seferberliği” kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız tarafından Toplum Yararına Çalışma Projesi başlatılmış ve Nevşehir de bu projeden en yüksek faydayı elde etmiştir.

 

Bu yılın Nisan ayında İş Kur vasıtasıyla Belediyelerimiz, İl Özel İdaremiz, Müftülüğümüz ve Orman İşletme Müdürlüğümüz bünyesinde istihdam edilen bin 115 hemşerimizin çalışma süresi 11 Ekim 2017 tarihinde dolmaktayken mevsim şartları ve talepleri değerlendiren Nevşehir Milletvekillerimizin girişimiyle çalışma süresi 3 ay daha uzatılmıştır. Buna göre yukarıda belirttiğimiz kurumlarda geçici olarak çalışan TYÇP işçilerimiz 31.12.2017 tarihine dek çalışacaklardır.

 

Talebimize destek veren Bakanımız ve Bakan Yardımcımıza teşekkür ediyor, süre uzatımının kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.