Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizligider ve Açıkgöz, Çekirdek Ayıkladı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2015 - 08:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider ve Açıkgöz, Çekirdek Ayıkladı

AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider Zahire Pazarında çalışan kadınlarla birlikte çekirdek ayıkladı. 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde AK Parti Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider Zahire Pazarında kabak çekirdeği ayıklayan kadınlar ile sohbet etti, onlarla birlikte çekirdek ayıkladılar. Zahire Pazarında çekirdek ayıklayan kadınların ise şaşkınlıkları adeta yüzlerinden okunuyordu. Nitekim ilk kez bir milletvekili adayları kendileriyle birlikte hem sohbet ettiler hem de çekirdek ayıkladılar. 

AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider Zahire Pazarında çalışan kadınlarla birlikte çekirdek ayıkladı.

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde AK Parti Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider Zahire Pazarında kabak çekirdeği ayıklayan kadınlar ile sohbet etti, onlarla birlikte çekirdek ayıkladılar. Zahire Pazarında çekirdek ayıklayan kadınların ise şaşkınlıkları adeta yüzlerinden okunuyordu. Nitekim ilk kez bir milletvekili adayları kendileriyle birlikte hem sohbet ettiler hem de çekirdek ayıkladılar. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.