Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gökbey Otokurtarma Nevşehir’de Şimdiden Lider Oldu

NEVŞEHİR 10.05.2017 - 13:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gökbey Otokurtarma Nevşehir’de Şimdiden Lider Oldu

Genç Yatırımcı Tolga Gökpınar Tarafından Nevşehir Halkının Hizmetine sunulan Gökbey Oto kurtarma Şimdiden Nevşehirin bir numarası olmuş durumda.
Genç Yatırımcı Tolga Gökpınar Tarafından Nevşehir Halkının Hizmetine sunulan Gökbey Oto kurtarma Şimdiden Nevşehirin bir numarası olmuş durumda.   Kısa bir süre önce hizmete giren fakat tecrübeli elemanları ile yaptıkları her işi Alınlarının Akı ile bitiren Gökbey Oto kurtarma Sahibi Tolga Gökpınar Yeni açtığı şirket hakkında bilgiler verdi.   Gökpınar yaptığı açıklamada ‘Aracınız ne olursa olsun yolda kaldığınızda arayacağınız hizmeti düzgün kaliteli ve başarılı alacağınız işletme olarak size hep yakın mesafede yakındaki çekici olarak kaldık. Nevşehir çevresinde ve ilçelerinde araçlarımızı her an yanınızdan geçerken görebilirsiniz. Sayıca çok araç filosuna sahip olan işletmemiz Nevşehir merkez ve ilçelerinde oto kurtarma, oto çekici, yol yardım ve oto kurtarıcı alanlarında sizlerin hizmetindedir. Tüm marka model binek ticari ve ağır ticari araçlarınıza hizmeti verebilecek kapasitedeyiz. Lastik tamiri için yol yardım, Akü takviyesi için özel aracımızı sizler için yollarda nöbette tutuyoruz. Nevşehir de yakındaki çekici farkıyla kaliteli kurtarıcı ve çekici hizmetini bizden alacağınızı belirtmek isteriz. Kurumsal kimliği başarılı iş yapma yeteneği ile sizlere özel kampanyalı oto çekici, oto kurtarıcı, yol yardım, oto kurtarma sağlıyoruz. Nevşehir ve ilçelerinin her köşesine çeyrek saatte ulaşan araçlarımız ve personellerimiz işlerini severek ve akıllıca yaparlar. Şehirlerarası araç sevkiyatı taşıması Uluslararası araç gönderme hizmetleri ile yine sektörde öncü kurum olarak rakipsiz yolumuza devam etmekteyiz. İşletmeler içerisinde kıskanılacak kadar değerli öneme sahip olan kurumumuz daima çıtasını teknolojisini bir adım öteye taşımaktadır. Oto kurtarma, oto çekici, yol yardım, oto kurtarıcı belgeli sigortalı olarak sizlere ve işletmelere özel fiyatlarımız ile her daim yol yardım hizmetlerinde tartışmasız öncü işletmeyiz. Araçlarınızı güvenle önemseyerek taşır Çünkü Bizim için önemlisiniz.’ Dedi   Gökpınar tüm islam alemi ve nevşehir Halkının Berat Kandilini kutladı.  
Genç Yatırımcı Tolga Gökpınar Tarafından Nevşehir Halkının Hizmetine sunulan Gökbey Oto kurtarma Şimdiden Nevşehirin bir numarası olmuş durumda.

Genç Yatırımcı Tolga Gökpınar Tarafından Nevşehir Halkının Hizmetine sunulan Gökbey Oto kurtarma Şimdiden Nevşehirin bir numarası olmuş durumda.

 

Kısa bir süre önce hizmete giren fakat tecrübeli elemanları ile yaptıkları her işi Alınlarının Akı ile bitiren Gökbey Oto kurtarma Sahibi Tolga Gökpınar Yeni açtığı şirket hakkında bilgiler verdi.

 

Gökpınar yaptığı açıklamada ‘Aracınız ne olursa olsun yolda kaldığınızda arayacağınız hizmeti düzgün kaliteli ve başarılı alacağınız işletme olarak size hep yakın mesafede yakındaki çekici olarak kaldık. Nevşehir çevresinde ve ilçelerinde araçlarımızı her an yanınızdan geçerken görebilirsiniz. Sayıca çok araç filosuna sahip olan işletmemiz Nevşehir merkez ve ilçelerinde oto kurtarma, oto çekici, yol yardım ve oto kurtarıcı alanlarında sizlerin hizmetindedir. Tüm marka model binek ticari ve ağır ticari araçlarınıza hizmeti verebilecek kapasitedeyiz. Lastik tamiri için yol yardım, Akü takviyesi için özel aracımızı sizler için yollarda nöbette tutuyoruz. Nevşehir de yakındaki çekici farkıyla kaliteli kurtarıcı ve çekici hizmetini bizden alacağınızı belirtmek isteriz. Kurumsal kimliği başarılı iş yapma yeteneği ile sizlere özel kampanyalı oto çekici, oto kurtarıcı, yol yardım, oto kurtarma sağlıyoruz. Nevşehir ve ilçelerinin her köşesine çeyrek saatte ulaşan araçlarımız ve personellerimiz işlerini severek ve akıllıca yaparlar. Şehirlerarası araç sevkiyatı taşıması Uluslararası araç gönderme hizmetleri ile yine sektörde öncü kurum olarak rakipsiz yolumuza devam etmekteyiz. İşletmeler içerisinde kıskanılacak kadar değerli öneme sahip olan kurumumuz daima çıtasını teknolojisini bir adım öteye taşımaktadır. Oto kurtarma, oto çekici, yol yardım, oto kurtarıcı belgeli sigortalı olarak sizlere ve işletmelere özel fiyatlarımız ile her daim yol yardım hizmetlerinde tartışmasız öncü işletmeyiz. Araçlarınızı güvenle önemseyerek taşır Çünkü Bizim için önemlisiniz.’ Dedi

 

Gökpınar tüm islam alemi ve nevşehir Halkının Berat Kandilini kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.