Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gökçen Çatlı; ‘Abdullah Çatlı’nın ismi Nevşehir’e yakışır’

GÜNCEL 03.11.2019 - 19:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gökçen Çatlı; ‘Abdullah Çatlı’nın ismi Nevşehir’e yakışır’

Abdullah Çatlı ölümünün 23.yıldönümünde mezarı başında anıldı.
  Abdullah Çatlı’nın kızı Gökçen Çatlı yaptığı açıklamada babası Abdullah Çatlı’nın iadeyi itibarının verilmesini talep ettiklerini ifade ederken Nevşehir’de bir cadde veya sokağa Abdullah Çatlı’nın isminin yakışacağını söyledi. Gökçen Çatlı,  “Ben dilerim ki babaannem hayattayken her camiada, devlet kademesinde oğlunun kahramanlığını cadde isimlerinde, kitaplarda, milli destanlarda görsün. Şayet kendisi hayattayken bu olmazsa ben biliyorum ki hepimizin gözü açık gidecek. Bizlerin vatanperverliği mazlumluk üzerine kuruludur. Bizler eğer devletimiz zora düşmeyecekse, eğer ona en ufak bir zeval gelmeyecekse, gelecekse de böyle bir talebimiz yok. Ama eğer devletimize zeval gelmeyecekse biz kahraman Abdullah Çatlı’nın iade-i itibarı zaten gönüllerimizde ama resmi iade-i itibarını talep ediyoruz. 23 yıl önceki aynı inanç, azim, vatanperverlik ile yine biz buradayız. 23 sene sonra da burada olacağız” diye konuştu.   “Nevşehir’e Abdullah Çatlı ismi yakışır”   Babası Abdullah Çatlı’nın ölümünün üzerinden 23 yıl geçmesinin ardından ilk gün olduğu gibi bugünde babası Abdullah Çatlı’yı Türkiye’nin dört bir yanından anma programına geldiklerini ifade eden Gökçen Çatlı, “Babam Abdullah Çatlı’nın isminin Nevşehir’de bir sokağa veya bir caddeye verilmesi yakışır. Sosyal medyadan bunun gibi talepler fazlasıyla var. Burada iş Nevşehir Belediyesine düşüyor. Nevşehir’e Abdullah Çatlı ismi yakışır” dedi.
Abdullah Çatlı ölümünün 23.yıldönümünde mezarı başında anıldı.

 

Abdullah Çatlı’nın kızı Gökçen Çatlı yaptığı açıklamada babası Abdullah Çatlı’nın iadeyi itibarının verilmesini talep ettiklerini ifade ederken Nevşehir’de bir cadde veya sokağa Abdullah Çatlı’nın isminin yakışacağını söyledi. Gökçen Çatlı,  “Ben dilerim ki babaannem hayattayken her camiada, devlet kademesinde oğlunun kahramanlığını cadde isimlerinde, kitaplarda, milli destanlarda görsün. Şayet kendisi hayattayken bu olmazsa ben biliyorum ki hepimizin gözü açık gidecek. Bizlerin vatanperverliği mazlumluk üzerine kuruludur. Bizler eğer devletimiz zora düşmeyecekse, eğer ona en ufak bir zeval gelmeyecekse, gelecekse de böyle bir talebimiz yok. Ama eğer devletimize zeval gelmeyecekse biz kahraman Abdullah Çatlı’nın iade-i itibarı zaten gönüllerimizde ama resmi iade-i itibarını talep ediyoruz. 23 yıl önceki aynı inanç, azim, vatanperverlik ile yine biz buradayız. 23 sene sonra da burada olacağız” diye konuştu.

 

“Nevşehir’e Abdullah Çatlı ismi yakışır”

 

Babası Abdullah Çatlı’nın ölümünün üzerinden 23 yıl geçmesinin ardından ilk gün olduğu gibi bugünde babası Abdullah Çatlı’yı Türkiye’nin dört bir yanından anma programına geldiklerini ifade eden Gökçen Çatlı, “Babam Abdullah Çatlı’nın isminin Nevşehir’de bir sokağa veya bir caddeye verilmesi yakışır. Sosyal medyadan bunun gibi talepler fazlasıyla var. Burada iş Nevşehir Belediyesine düşüyor. Nevşehir’e Abdullah Çatlı ismi yakışır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.