Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gökçen Çatlı, Nevşehir Belediye Başkan adayı mı olacak?

SİYASET 19.11.2018 - 15:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gökçen Çatlı, Nevşehir Belediye Başkan adayı mı olacak?

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde BBP’de Gökçen Çatlı ismi konuşuluyor.
  31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde BBP İl Başkanlığı tarafından sürpriz bir isim gündeme atıldı. BBP Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak Abdullah Çatlı’nın kızı Gökçen Çatlı ile görüşmeler yapıldığını ve konuyla ilgili olarak ise yakında bir açıklama yapılması bekleniyor.   BBP Nevşehir Belediye Başkan adaylığı için nasıl bir cevap vereceği konusu merak edilen Gökçen Çatlı’nın ise cevabı kamuoyu tarafından merakla bekleniliyor.
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde BBP’de Gökçen Çatlı ismi konuşuluyor.

 

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde BBP İl Başkanlığı tarafından sürpriz bir isim gündeme atıldı. BBP Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak Abdullah Çatlı’nın kızı Gökçen Çatlı ile görüşmeler yapıldığını ve konuyla ilgili olarak ise yakında bir açıklama yapılması bekleniyor.

 

BBP Nevşehir Belediye Başkan adaylığı için nasıl bir cevap vereceği konusu merak edilen Gökçen Çatlı’nın ise cevabı kamuoyu tarafından merakla bekleniliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.