Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göksel Taşçı, MHP İl Başkanlığına Aday Olacak Mı?

SİYASET 05.05.2017 - 12:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göksel Taşçı, MHP İl Başkanlığına Aday Olacak Mı?

Özel Haber - Bir önceki dönem Nevşehir MHP İl Başkanı olan ve muhalif listede imza vererek MHP’de değişimden yana olan Göksel Taşçı MHP İl Başkanlığına aday olabileceği konuşuluyor.
ÖZEL HABER - Bir önceki dönem Nevşehir MHP İl Başkanı olan ve muhalif listede imza vererek MHP’de değişimden yana olan Göksel Taşçı MHP İl Başkanlığına aday olabileceği konuşuluyor.     Nevşehir MHP İl Teşkilatının kapatılması sonrası yerine atanan İlhan Kaya’nın il başkan seçiminde yeniden aday olduğunu açıklaması sonra kulislerde MHP’de değişimden yana olan Göksel Taşçı’nın 21 Mayıs'daki kongrede aday olup olmayacağı konuşulur hale geldi.   Aday olduğu takdirde delegelerden destek alacağı söylenen Göksel Taşçı' MHP İl Başkanlığına aday olup olmayacağını yada bir adayı destekleyip destelemediği merak edilirken açıklama yapıp yapmayacağı siyasi kulislerde konuşulur oldu.     Göksel Taşçı, Milliyetçi yapısıyla tanınan ve kamuoyunda sevilen bir isim olan Nevşehir İl Teşkilatında gerek bireylerle ilişkisi iyi olan selam alan bir yapısı olup halk adamı iken muhalif adayları destekleyerek Nevşehir MHP İl Teşkilatı Kapanması sonrası  görevinden el çektirilmişti.    
Özel Haber - Bir önceki dönem Nevşehir MHP İl Başkanı olan ve muhalif listede imza vererek MHP’de değişimden yana olan Göksel Taşçı MHP İl Başkanlığına aday olabileceği konuşuluyor.

ÖZEL HABER - Bir önceki dönem Nevşehir MHP İl Başkanı olan ve muhalif listede imza vererek MHP’de değişimden yana olan Göksel Taşçı MHP İl Başkanlığına aday olabileceği konuşuluyor.  

 

Nevşehir MHP İl Teşkilatının kapatılması sonrası yerine atanan İlhan Kaya’nın il başkan seçiminde yeniden aday olduğunu açıklaması sonra kulislerde MHP’de değişimden yana olan Göksel Taşçı’nın 21 Mayıs'daki kongrede aday olup olmayacağı konuşulur hale geldi.

 

Aday olduğu takdirde delegelerden destek alacağı söylenen Göksel Taşçı' MHP İl Başkanlığına aday olup olmayacağını yada bir adayı destekleyip destelemediği merak edilirken açıklama yapıp yapmayacağı siyasi kulislerde konuşulur oldu.  

 

Göksel Taşçı, Milliyetçi yapısıyla tanınan ve kamuoyunda sevilen bir isim olan Nevşehir İl Teşkilatında gerek bireylerle ilişkisi iyi olan selam alan bir yapısı olup halk adamı iken muhalif adayları destekleyerek Nevşehir MHP İl Teşkilatı Kapanması sonrası  görevinden el çektirilmişti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.