MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

GÖR-BİR'den hayırlı olsun ziyareti

NEVŞEHİR 28.05.2020 - 12:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

GÖR-BİR'den hayırlı olsun ziyareti

Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki heyet Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'i makamında ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki heyet Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'i makamında ziyaret etti.   Ziyarette İl Müdürü Özdemir'e görevinde başarılar dileyen ve dernek üyelerinin il müdürlüğünün organizasyonlarından yararlandırılmaları anlamında kendisinden destek isteyen Dernek Başkanı Erol Mutlu, Temmuz ayında açılması beklenen gençlik kamplarından engellilerin de faydalandırılmasını istediklerini dile getirdi.   Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, ziyaretlerinden dolayı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran'a teşekkür ederken, engellilerin il müdürlüğünün düzenleyeceği organizasyonlardan yararlanmalarının kendisini de ziyadesiyle mutlu edeceğinin altını çizdi.  
Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki heyet Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'i makamında ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki heyet Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette İl Müdürü Özdemir'e görevinde başarılar dileyen ve dernek üyelerinin il müdürlüğünün organizasyonlarından yararlandırılmaları anlamında kendisinden destek isteyen Dernek Başkanı Erol Mutlu, Temmuz ayında açılması beklenen gençlik kamplarından engellilerin de faydalandırılmasını istediklerini dile getirdi.

 

Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, ziyaretlerinden dolayı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran'a teşekkür ederken, engellilerin il müdürlüğünün düzenleyeceği organizasyonlardan yararlanmalarının kendisini de ziyadesiyle mutlu edeceğinin altını çizdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.