Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

GÖRBİR Üyelerinden Ünver'i Duygulandıran Ziyaret

GÜNCEL 30.01.2018 - 12:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

GÖRBİR Üyelerinden Ünver'i Duygulandıran Ziyaret

Nevşehir Görmeyenler Kültür Birleşme Derneği(GÖRBİR) Başkanı Erol Mutlu başkanlığında askeri kamuflaj giyerek Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret eden Özel İnsanlar’ Söz konusu vatan ise bizlerde bu göreve sonuna kadar hazırız’ mesajı verdiler.
  GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere dernek üyeleriyle askeri kamuflaj giyerek Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ettiler.   Ziyarette Özel İnsanlar Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i asker selamı ile selamladılar.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, GÖRBİR yöneticileri ve üyelerinin böyle bir günde yaptıkları bu anlamlı hareketin ,Türkiye’nin sınır güvenliği için yaptığı operasyonu halen anlamayan ve eleştiren bazı hainlere karşı iyi bir ders olduğunu belirtti.   Ünver “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘Bu Milleti yenemeyecekler, bizlere diz çöktüremeyecekler’ Biz böyle bir ruh içerisinde olduğumuz sürece, birileri asla bize rol verip, bizleri yönlendiremeyecekler. Bu milletin evlatları kendi göbeklerini kendileri kesecektir. Vatan savunması için bedeni olduğu kadar gönülden yapılan destekte oldukça önem taşımaktadır. Sizlerin büyük bir içtenlikle yaptığınız dualarla şanlı ordumuz, sınır güvenliğimizin sağlanması adına Afrin bölgesinde büyük başarılar kazanmaktadır. Allah bu milletin şerefli evlatlarından razı olsun, onların yar ve yardımcısı olsun. Ama birileri ülkemizin güvenliği adına yapılan bu operasyonu hayasızca ve hainlikle eleştiriyorlar. Ama onların hiç birisi yatağında uyurken şehit edilen vatan evlatları için, bölücü örgütün paçavraları bu ülke topraklarına asıldığında seslerini bile çıkartmamışlardı. “dedi.   Belediye Başkanı Hasan Ünver, GÖRBİR yönetici ve üyelerinin böyle bir süreçte ortaya koydukları tavrın oldukça anlamlı olduğunu belirterek, daha sonra şöyle konuştu: “ Ziyaretinizden dolayı oldukça duygulandım. Bazıları dünya gözü gördüğü halde gönül gözleri kapalı olduğu için bunu anlayamazlar,ama gözü görmeyen ancak gönül gözü açık olanlar , Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı tutumu ile başlatılan bu operasyonu çok iyi anlıyor ve gerçekleri çok net bir şekilde görebiliyorlar. Ziyaretinizden dolayı oldukça duygulandığımı ifade ediyor, hepinize teşekkür ediyorum, Allah sizin gibi duyarlı insanları varlığını artırsın.” Dedi.   Üner daha sonra askeri kamuflaj giyen GÖRBİR üyeleri ile ziyaretin anısına bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.
Nevşehir Görmeyenler Kültür Birleşme Derneği(GÖRBİR) Başkanı Erol Mutlu başkanlığında askeri kamuflaj giyerek Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret eden Özel İnsanlar’ Söz konusu vatan ise bizlerde bu göreve sonuna kadar hazırız’ mesajı verdiler.

 

GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere dernek üyeleriyle askeri kamuflaj giyerek Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ettiler.

 

Ziyarette Özel İnsanlar Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i asker selamı ile selamladılar.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, GÖRBİR yöneticileri ve üyelerinin böyle bir günde yaptıkları bu anlamlı hareketin ,Türkiye’nin sınır güvenliği için yaptığı operasyonu halen anlamayan ve eleştiren bazı hainlere karşı iyi bir ders olduğunu belirtti.

 

Ünver “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘Bu Milleti yenemeyecekler, bizlere diz çöktüremeyecekler’ Biz böyle bir ruh içerisinde olduğumuz sürece, birileri asla bize rol verip, bizleri yönlendiremeyecekler. Bu milletin evlatları kendi göbeklerini kendileri kesecektir. Vatan savunması için bedeni olduğu kadar gönülden yapılan destekte oldukça önem taşımaktadır. Sizlerin büyük bir içtenlikle yaptığınız dualarla şanlı ordumuz, sınır güvenliğimizin sağlanması adına Afrin bölgesinde büyük başarılar kazanmaktadır. Allah bu milletin şerefli evlatlarından razı olsun, onların yar ve yardımcısı olsun. Ama birileri ülkemizin güvenliği adına yapılan bu operasyonu hayasızca ve hainlikle eleştiriyorlar. Ama onların hiç birisi yatağında uyurken şehit edilen vatan evlatları için, bölücü örgütün paçavraları bu ülke topraklarına asıldığında seslerini bile çıkartmamışlardı. “dedi.

 

Belediye Başkanı Hasan Ünver, GÖRBİR yönetici ve üyelerinin böyle bir süreçte ortaya koydukları tavrın oldukça anlamlı olduğunu belirterek, daha sonra şöyle konuştu: “ Ziyaretinizden dolayı oldukça duygulandım. Bazıları dünya gözü gördüğü halde gönül gözleri kapalı olduğu için bunu anlayamazlar,ama gözü görmeyen ancak gönül gözü açık olanlar , Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı tutumu ile başlatılan bu operasyonu çok iyi anlıyor ve gerçekleri çok net bir şekilde görebiliyorlar. Ziyaretinizden dolayı oldukça duygulandığımı ifade ediyor, hepinize teşekkür ediyorum, Allah sizin gibi duyarlı insanları varlığını artırsın.” Dedi.

 

Üner daha sonra askeri kamuflaj giyen GÖRBİR üyeleri ile ziyaretin anısına bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.