Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme Belediye Başkanı Cingil, yeni yıl mesajı yayınladı

BELEDİYELER 31.12.2018 - 18:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göreme Belediye Başkanı Cingil, yeni yıl mesajı yayınladı

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, yeni yılın tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini diledi.
  Başkan Cingil, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, acı ve tatlı hatıralarıyla 2018 yılını geride bırakırken, yeni umutlarla 2019 yılının karşılandığını belirtti.   Cingil, mesajında şunları kaydetti; ''2019 ve daha sonraki yıllarda daha çok üreten, uluslararası pazarlara satan, dünya markalarına sahip, tarihsel ve kültürel mirasıyla dünyaya zenginlik katan, turizm açısından dünyanın en çok ziyaret edilen bölgeleri arasında yer alan, sporda ve sanatta kendinden söz ettiren, bir Göreme ve beraberinde Türkiye'de buluşmak dileğimle, yeni yılın tüm Göreme'lilere, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum’' dedi.
Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, yeni yılın tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini diledi.

 

Başkan Cingil, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, acı ve tatlı hatıralarıyla 2018 yılını geride bırakırken, yeni umutlarla 2019 yılının karşılandığını belirtti.
 
Cingil, mesajında şunları kaydetti;


''2019 ve daha sonraki yıllarda daha çok üreten, uluslararası pazarlara satan, dünya markalarına sahip, tarihsel ve kültürel mirasıyla dünyaya zenginlik katan, turizm açısından dünyanın en çok ziyaret edilen bölgeleri arasında yer alan, sporda ve sanatta kendinden söz ettiren, bir Göreme ve beraberinde Türkiye'de buluşmak dileğimle, yeni yılın tüm Göreme'lilere, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum’' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.