MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme Belediye Başkanı Eren, Berat Kandilini kutladı

NEVŞEHİR 19.04.2019 - 09:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göreme Belediye Başkanı Eren, Berat Kandilini kutladı

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren kutlanacak Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
  Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren kutlanacak Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.   Mesajında, mübarek gecelerin dördüncüsü olan Berat Kandiline kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Eren, bu mübarek gecenin muhasebe için iyi bir fırsat olduğuna dikkat çekerek, Berat gecesi bağışlanma gecesidir. Bu nedenle bir muhasebe yaparak günahlarımıza tövbe etmeli ve Rabbimizin mağfiretinin doruk noktaya çıktığı bu geceyi en güzel şekilde değerlendirmeliyiz dedi. Bu gecede yapılacak duaların önemine dikkat çeken Başkan Eren, Bu gecede kendimiz için dua ederken, tüm İslam âleminin ve insanlığın selameti için de dua etmeliyiz. Bu gecede yapacağımız duaların maddi, manevi bunalım içinde kıvranan insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diliyor, Göreme’li hemşerilerimizin ve milletimizin Berat Kandilini tebrik ediyorum dedi.
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren kutlanacak Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren kutlanacak Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

Mesajında, mübarek gecelerin dördüncüsü olan Berat Kandiline kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Eren, bu mübarek gecenin muhasebe için iyi bir fırsat olduğuna dikkat çekerek, Berat gecesi bağışlanma gecesidir. Bu nedenle bir muhasebe yaparak günahlarımıza tövbe etmeli ve Rabbimizin mağfiretinin doruk noktaya çıktığı bu geceyi en güzel şekilde değerlendirmeliyiz dedi. Bu gecede yapılacak duaların önemine dikkat çeken Başkan Eren, Bu gecede kendimiz için dua ederken, tüm İslam âleminin ve insanlığın selameti için de dua etmeliyiz. Bu gecede yapacağımız duaların maddi, manevi bunalım içinde kıvranan insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diliyor, Göreme’li hemşerilerimizin ve milletimizin Berat Kandilini tebrik ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.