Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme Belediye Başkanı Eren, Ramazan Bayramını kutladı

NEVŞEHİR 14.05.2021 - 10:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Göreme Belediye Başkanı Eren, Ramazan Bayramını kutladı

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
  Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren; “ Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bırakmanın hüznüyle bayrama ulaşmanın mutluluğunu aynı anda yaşıyoruz.   Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle sevdiklerimizden uzak geçirmek durumunda kaldığımız bu bayramın son mesafeli bayram olmasını diliyorum.   Her ne kadar eşimizi dostumuzu, hısım ve akrabalarımızı ziyaret edemesek de, ilerde hatırlandığımız, kucaklaştığımız günleri umutla bekliyoruz.   Bu vesile ile muhabbet sofralarında buluşarak, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlü kıldığımız sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarda buluşmak ümidi ile ‘Ramazan Bayramınızı’ kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren; “ Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bırakmanın hüznüyle bayrama ulaşmanın mutluluğunu aynı anda yaşıyoruz.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle sevdiklerimizden uzak geçirmek durumunda kaldığımız bu bayramın son mesafeli bayram olmasını diliyorum.

 

Her ne kadar eşimizi dostumuzu, hısım ve akrabalarımızı ziyaret edemesek de, ilerde hatırlandığımız, kucaklaştığımız günleri umutla bekliyoruz.

 

Bu vesile ile muhabbet sofralarında buluşarak, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlü kıldığımız sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarda buluşmak ümidi ile ‘Ramazan Bayramınızı’ kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.