MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil Japonya’da Fuara Katıldı

TURİZM 20.09.2018 - 22:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil Japonya’da Fuara Katıldı

20-23 Eylül'de Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen JATA Turizm EXPO Japonya 2018 Fuarı'nda, Kapadokya'nın tanıtımının yapıldığı stantta yoğun ilgi yaşanıyor.
  Kapadokya adına Japonya fuarına katılan Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil Japonların Türkiye'ye özellikle de Kapadokya'ya çok büyük hayranlıkları olduğunu söyledi. Cingil, "Hem ülkemizi hem de bölgemizi temsil etmek için burada bulunuyoruz. Bölgemizi anlatan Japonca tanıtım ürünleri getirdik. Yine Belediyemiz tarafından yapılan Japonca seslendirmeli tanıtım filmini de burada gelen ziyaretçilere izletiyoruz. Standımıza yoğun bir ilgi var. Bu ilginin alakanın önümüzdeki yıllarda ülkemize ve bölgemize daha da çok ciddi olumlu dönüşleri olacak. Japon pazarının Kapadokya'daki çıtası bu adımlarla daha da yükselecek. Emek verenlere ve destek olanlara teşekkür ediyoruz" dedi 20 Eylül'de Japonya'nın başkenti Tokyo'da başlayan fuar 23 Eylül Pazar günü sona erecek.
20-23 Eylül'de Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen JATA Turizm EXPO Japonya 2018 Fuarı'nda, Kapadokya'nın tanıtımının yapıldığı stantta yoğun ilgi yaşanıyor.

 

Kapadokya adına Japonya fuarına katılan Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil Japonların Türkiye'ye özellikle de Kapadokya'ya çok büyük hayranlıkları olduğunu söyledi. Cingil, "Hem ülkemizi hem de bölgemizi temsil etmek için burada bulunuyoruz. Bölgemizi anlatan Japonca tanıtım ürünleri getirdik. Yine Belediyemiz tarafından yapılan Japonca seslendirmeli tanıtım filmini de burada gelen ziyaretçilere izletiyoruz. Standımıza yoğun bir ilgi var. Bu ilginin alakanın önümüzdeki yıllarda ülkemize ve bölgemize daha da çok ciddi olumlu dönüşleri olacak. Japon pazarının Kapadokya'daki çıtası bu adımlarla daha da yükselecek. Emek verenlere ve destek olanlara teşekkür ediyoruz" dedi


20 Eylül'de Japonya'nın başkenti Tokyo'da başlayan fuar 23 Eylül Pazar günü sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.