Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme Belediyesi bayram öncesi mezarlık temizliğini tamamladı

BELEDİYELER 03.06.2019 - 08:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göreme Belediyesi bayram öncesi mezarlık temizliğini tamamladı

Göreme Belediyesi ekipleri, kasabadaki Mezarlığı Ramazan Bayramı öncesi temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladı.
  Göreme  Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan Ramazan Bayram öncesinde temizlik ve bakım çalışmalarını tamamlandı. Mezarlık içerisindeki yabani otlar temizlenirken, ağaçların bakımları gerçekleştirildi.   Göreme Belediyesi ekipleri, Ramazan bayramı öncesi kasaba genelinde temizlik ve bakım çalışmaları yanı sıra mezarlık girişine birbirinden renkli güller ile donattı.   Göreme Belediyesi tüm birimleriyle 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamlarken, Göreme’li kardeşlerimizin yanı sıra yerli ve yabancı misafirlerimizin rahat, huzurlu ve temiz bir bayram geçirebilmesi için başlatmış olduğumuz bayram temizliğimiz sona ermiştir.
Göreme Belediyesi ekipleri, kasabadaki Mezarlığı Ramazan Bayramı öncesi temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladı.

 

Göreme  Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan Ramazan Bayram öncesinde temizlik ve bakım çalışmalarını tamamlandı. Mezarlık içerisindeki yabani otlar temizlenirken, ağaçların bakımları gerçekleştirildi.

 

Göreme Belediyesi ekipleri, Ramazan bayramı öncesi kasaba genelinde temizlik ve bakım çalışmaları yanı sıra mezarlık girişine birbirinden renkli güller ile donattı.

 

Göreme Belediyesi tüm birimleriyle 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamlarken, Göreme’li kardeşlerimizin yanı sıra yerli ve yabancı misafirlerimizin rahat, huzurlu ve temiz bir bayram geçirebilmesi için başlatmış olduğumuz bayram temizliğimiz sona ermiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.