Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme Belediyesi destinasyon yönetimi ve kalite semineri düzenledi

TURİZM 30.04.2019 - 08:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göreme Belediyesi destinasyon yönetimi ve kalite semineri düzenledi

Göreme’de turizmcilere yönelik “Destinasyon Yönetimi” ve “Kalite başlıkları” adı altında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
  Göreme’de turizmcilere yönelik “Destinasyon Yönetimi” ve “Kalite başlıkları” adı altında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.   Nevşehir Ahiler Kalkınma Ajansı görevlisi Tibethan Memişoğlu Göreme’de turizm ile uğraşan vatandaşlara bilgilendirme toplantısı düzenledi. Nevşehir Ahiler Kalkınma Ajansı görevlisi Tibethan Memişoğlu tarafından turizmci işletmecilere “Destinasyon Yönetimi” ve “kalite” başlıklı konuları ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.   Turizm alanında gelişimin önemli olduğunu vurgulayan Tibethan Memişoğlu, turizmin kalitesinin artırılması için bu toplantıyı düzenlediklerini belirtti. Toplantıda turizmci işletmecilerin katıldığı toplantı soru cevap şeklinde devam etti.   Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren yaptığı açıklamasında; Göreme Kapadokya’nın Başkenti bizler bu göreve talip olur iken Göreme’mizi en iyi şekilde temsil edeceğimize ve kalite bizlerin vazgeçilmez bir Destinasyon olduğu için bu toplantıyı gerçekleştirmiş olduk. Bu tür toplantılarımızın ilerleyen günlerde de devam edeceğini söyleyen Başkan Eren, katılım sağlayan Meclis Üyelerimize ve Turizmci işletmecilerimize şükranlarımı sunuyorum diyerek sözlerine son verdi.
Göreme’de turizmcilere yönelik “Destinasyon Yönetimi” ve “Kalite başlıkları” adı altında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

Göreme’de turizmcilere yönelik “Destinasyon Yönetimi” ve “Kalite başlıkları” adı altında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

Nevşehir Ahiler Kalkınma Ajansı görevlisi Tibethan Memişoğlu Göreme’de turizm ile uğraşan vatandaşlara bilgilendirme toplantısı düzenledi. Nevşehir Ahiler Kalkınma Ajansı görevlisi Tibethan Memişoğlu tarafından turizmci işletmecilere “Destinasyon Yönetimi” ve “kalite” başlıklı konuları ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

 

Turizm alanında gelişimin önemli olduğunu vurgulayan Tibethan Memişoğlu, turizmin kalitesinin artırılması için bu toplantıyı düzenlediklerini belirtti. Toplantıda turizmci işletmecilerin katıldığı toplantı soru cevap şeklinde devam etti.

 

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren yaptığı açıklamasında; Göreme Kapadokya’nın Başkenti bizler bu göreve talip olur iken Göreme’mizi en iyi şekilde temsil edeceğimize ve kalite bizlerin vazgeçilmez bir Destinasyon olduğu için bu toplantıyı gerçekleştirmiş olduk. Bu tür toplantılarımızın ilerleyen günlerde de devam edeceğini söyleyen Başkan Eren, katılım sağlayan Meclis Üyelerimize ve Turizmci işletmecilerimize şükranlarımı sunuyorum diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.