Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme Belediyesi, ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

BELEDİYELER 27.05.2019 - 19:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göreme Belediyesi, ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

Göreme Belediyesi sivrisinek ve haşereler ile mücadele etmek üzere kasaba genelinde geniş kapsamlı ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.
  Göreme Belediyesi her türlü haşere ve pireye karşı gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları kapsamında tüm kasaba geneli ilaçlaması çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamda çevre sağlığı açısından hiçbir yan etkisi bulunmayan biyolojik ilaçlarla birlikte sivrisineklerin ve haşerelerin üreme alanları olan çöp toplama merkezleri ve dere yatakları, gibi her türlü sulak alanda da ilaçlama çalışması gerçekleştirildi.   Konu ile ilgili Göreme Belediye başkanı Ömer Eren’nin yaptığı açıklamada; ilkbahar, yaz ve sonbahar boyunca sinek, sivrisinek ve her türlü haşere ile yoğun mücadele çalışması gerçekleştiren Göreme Belediyesi, böcek ve haşerelerin ürememesi için şehrin bütününde ilaçlamaların titiz bir şekilde devam edileceğini ifade etti.  
Göreme Belediyesi sivrisinek ve haşereler ile mücadele etmek üzere kasaba genelinde geniş kapsamlı ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

 

Göreme Belediyesi her türlü haşere ve pireye karşı gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları kapsamında tüm kasaba geneli ilaçlaması çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamda çevre sağlığı açısından hiçbir yan etkisi bulunmayan biyolojik ilaçlarla birlikte sivrisineklerin ve haşerelerin üreme alanları olan çöp toplama merkezleri ve dere yatakları, gibi her türlü sulak alanda da ilaçlama çalışması gerçekleştirildi.

 

Konu ile ilgili Göreme Belediye başkanı Ömer Eren’nin yaptığı açıklamada; ilkbahar, yaz ve sonbahar boyunca sinek, sivrisinek ve her türlü haşere ile yoğun mücadele çalışması gerçekleştiren Göreme Belediyesi, böcek ve haşerelerin ürememesi için şehrin bütününde ilaçlamaların titiz bir şekilde devam edileceğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.