Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme Belediyesi, kültür buluşması düzenliyor

KÜLTÜR-SANAT 28.08.2019 - 08:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Göreme Belediyesi, kültür buluşması düzenliyor

Göreme belediyesi ile Gaziantep Büyükşehir belediyesi ortaklaşa düzenleyecekleri Gaziantep günleri adı altında büyük bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.
  Göreme belediyesi ile Gaziantep Büyükşehir belediyesi ortaklaşa düzenleyecekleri Gaziantep günleri adı altında büyük bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Kebabı, katmeri, baklavası ve fıstığıyla dünya çapında üne sahip Gaziantep mutfağı ve kültürünü Göreme belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen Gaziantep günleri ile birlikte bir araya gelerek Kapadokya’nın başkenti Göreme’de halk ile bir araya gelecek.   Gaziantep'in tüm lezzetlerinin ve kültürünün sergilendiği Gaziantep Şenlikleri Göreme otogar alanında 30.08.2019 (Cuma) günü başlayıp 1 Eylül pazar günü sona erecek olan ve gün içerisinde Gaziantep’in yöresel ürünlerininde açılacağı standlarda halka açık olup tüm konserler ücretsiz halka açık olarak düzenlenecektir.    30 Ağustos Cuma günü saat 20:00’de Gaziantep Türküleri konseri ile birlikte başlayacak olan konserler 31 Ağustos günü ise Edip Bülbül ve Ender Balkır konseri ile devam edecek olan konsere Gaziantep Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin’de katılım sağlayacaktır.   Gaziantep kültürünü Göreme’lilere daha yakından tanıtmayı amaçladıklarını dile getiren Göreme belediye Başkanı Ömer Eren, Gaziantep kültürünü ve konserlerle devam edecek olan etkinliğe tüm Kapadokya halkımız davetlidir. Dedi.
Göreme belediyesi ile Gaziantep Büyükşehir belediyesi ortaklaşa düzenleyecekleri Gaziantep günleri adı altında büyük bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

 

Göreme belediyesi ile Gaziantep Büyükşehir belediyesi ortaklaşa düzenleyecekleri Gaziantep günleri adı altında büyük bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Kebabı, katmeri, baklavası ve fıstığıyla dünya çapında üne sahip Gaziantep mutfağı ve kültürünü Göreme belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen Gaziantep günleri ile birlikte bir araya gelerek Kapadokya’nın başkenti Göreme’de halk ile bir araya gelecek.

 

Gaziantep'in tüm lezzetlerinin ve kültürünün sergilendiği Gaziantep Şenlikleri Göreme otogar alanında 30.08.2019 (Cuma) günü başlayıp 1 Eylül pazar günü sona erecek olan ve gün içerisinde Gaziantep’in yöresel ürünlerininde açılacağı standlarda halka açık olup tüm konserler ücretsiz halka açık olarak düzenlenecektir.

 

 30 Ağustos Cuma günü saat 20:00’de Gaziantep Türküleri konseri ile birlikte başlayacak olan konserler 31 Ağustos günü ise Edip Bülbül ve Ender Balkır konseri ile devam edecek olan konsere Gaziantep Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin’de katılım sağlayacaktır.

 

Gaziantep kültürünü Göreme’lilere daha yakından tanıtmayı amaçladıklarını dile getiren Göreme belediye Başkanı Ömer Eren, Gaziantep kültürünü ve konserlerle devam edecek olan etkinliğe tüm Kapadokya halkımız davetlidir. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.