MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme’de çocuklar 23 Nisan’ı klasik araçlarla kutladı

GÜNCEL 23.04.2019 - 15:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göreme’de çocuklar 23 Nisan’ı klasik araçlarla kutladı

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklar klasik araçlara binerek kutladı.
  Göreme Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla klasik araçlar ile kasaba içerisinde kısa bir tur düzenlendi. Çocukların klasik araçlar ile kasaba içerisinde gezdirilmesi yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisine çekerken çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.   Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren yaptığı açıklamada, bölgemizin tanıtımı ve çocuklarımızı eğlendirmek amacıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını klasik araçlarla kutladık dedi. Eren, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir şenlik düzenleyelim, klasik arabalar ile hem bölge tanımı olarak hem de çocuklarımızı eğlendirmek amacıyla etkinlik yaptık. Klasik araçlarımız ile kısa bir kasaba içerisinde tur attık” diye konuştu.
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklar klasik araçlara binerek kutladı.

 

Göreme Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla klasik araçlar ile kasaba içerisinde kısa bir tur düzenlendi. Çocukların klasik araçlar ile kasaba içerisinde gezdirilmesi yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisine çekerken çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren yaptığı açıklamada, bölgemizin tanıtımı ve çocuklarımızı eğlendirmek amacıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını klasik araçlarla kutladık dedi. Eren, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir şenlik düzenleyelim, klasik arabalar ile hem bölge tanımı olarak hem de çocuklarımızı eğlendirmek amacıyla etkinlik yaptık. Klasik araçlarımız ile kısa bir kasaba içerisinde tur attık” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.