Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme’de Gaziantep gecesi düzenlenecek

İLÇELER 26.08.2019 - 12:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Göreme’de Gaziantep gecesi düzenlenecek

Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden biri olan Kapadokya’nın başkenti Nevşehir’de Göreme Belediyesi yine önemli bir sosyal ve kültürel etkinliğe imza atacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden biri olan Kapadokya’nın başkenti Nevşehir’de Göreme Belediyesi yine önemli bir sosyal ve kültürel etkinliğe imza atacak.  30-31 Ağustos, 1 Eylül tarihlerinde Göreme kasabasında, Belediye Başkanlığının koordinasyonunda düzenlenecek olan Gaziantep gecesi programına çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.  Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra çok sayıda davetlinin katılacağı programın bölgenin iç turizme tanıtımı aşamasında da önemli bir etkinlik olacağını belirtti.  
Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden biri olan Kapadokya’nın başkenti Nevşehir’de Göreme Belediyesi yine önemli bir sosyal ve kültürel etkinliğe imza atacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden biri olan Kapadokya’nın başkenti Nevşehir’de Göreme Belediyesi yine önemli bir sosyal ve kültürel etkinliğe imza atacak. 


30-31 Ağustos, 1 Eylül tarihlerinde Göreme kasabasında, Belediye Başkanlığının koordinasyonunda düzenlenecek olan Gaziantep gecesi programına çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. 


Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra çok sayıda davetlinin katılacağı programın bölgenin iç turizme tanıtımı aşamasında da önemli bir etkinlik olacağını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.