MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme’ye 2 Dev Türk Bayrağı Dikildi

TURİZM 08.06.2016 - 15:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göreme’ye 2 Dev Türk Bayrağı Dikildi

Tarihi ve turistik mekanları ile yerli ve yabancı turistlerin gözdesi Göreme de iki ayrı noktaya dev Türk bayrağı dikildi.
Tarihi ve turistik mekanları ile yerli ve yabancı turistlerin gözdesi Göreme de iki ayrı noktaya dev Türk bayrağı dikildi.     Beldenin Avanos yönünden girişi ve gün batımı olarak ta bilinen Aydınkırağı tepesine dikilen Türk bayrağı yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye başladı.     Avanos yolu girişine 25 metre yüksekliğinde bayrak direği dikilerek 52 metre karelik Türk bayrağı, Aydınkırağı tepesine ise 15 metre yüksekliğinde bayrak direğine, 25 metre karelik Türk bayrağı göndere çekilerek dalgalanmaya başladı.     Konuyla ilgili açıklama yapan Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, bayrağın bir milletin birliğini ve beraberliğini temsil eden en önemli değer olduğunu söyledi.     Göreme Belediye Başkanı Cingil, Dünyanın dört bir köşesinden ziyaretçi ağırlayan beldemizde bayraklar için en uygun yerleri belirledikten sonra çalışmaları başlattık. Dünyanın en şerefli bayrağını dalgalandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.   Başkan Cingil dikilen Türk bayrağıyla birlikte tüm dünyada barışın ve kardeşliğin olması temennisinde bulundu. 
Tarihi ve turistik mekanları ile yerli ve yabancı turistlerin gözdesi Göreme de iki ayrı noktaya dev Türk bayrağı dikildi.

Tarihi ve turistik mekanları ile yerli ve yabancı turistlerin gözdesi Göreme de iki ayrı noktaya dev Türk bayrağı dikildi.

 

 

Beldenin Avanos yönünden girişi ve gün batımı olarak ta bilinen Aydınkırağı tepesine dikilen Türk bayrağı yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye başladı.

 

 

Avanos yolu girişine 25 metre yüksekliğinde bayrak direği dikilerek 52 metre karelik Türk bayrağı, Aydınkırağı tepesine ise 15 metre yüksekliğinde bayrak direğine, 25 metre karelik Türk bayrağı göndere çekilerek dalgalanmaya başladı.

 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, bayrağın bir milletin birliğini ve beraberliğini temsil eden en önemli değer olduğunu söyledi.

 

 

Göreme Belediye Başkanı Cingil, Dünyanın dört bir köşesinden ziyaretçi ağırlayan beldemizde bayraklar için en uygun yerleri belirledikten sonra çalışmaları başlattık. Dünyanın en şerefli bayrağını dalgalandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

 

Başkan Cingil dikilen Türk bayrağıyla birlikte tüm dünyada barışın ve kardeşliğin olması temennisinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.