MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Görme engelli kursiyerin azmi büyük takdir gördü

EĞİTİM 10.04.2019 - 17:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Görme engelli kursiyerin azmi büyük takdir gördü

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, görme engelli Kur’an Kursu öğrencisini evinde ziyaret etti.
  Nevşehir Merkez Esentepe Mahallesinde ikamet eden görme engelli Kudret Okşar’ı evinde ziyaret eden Songül Aktaş, azmi ve başarısından dolayı tebrik ederek, diğer görme engellilere örnek olduğunu belirtti ve kendisiyle bir süre sohbet etti.   Kudret Okşar, Songül Aktaş’ın kendilerini ziyaretlerinden duydukları memnuniyetleri ifade ederek, teşekkür etti.   Hacı Nihal Kur’an Kursu Öğretmeni Sümeyra Karadeniz ise, Kudret Okşar’ın evine gelerek, burada Kur’an-ı Kerim dersi verdiğini ve kısa zamanda da öğrendiğini, şimdi ise Kabartma Kur’an-ı Kerim okuduğunu belirtti.   Ziyarette; İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün eşi Şükran Öztürk ile Hacı Nihal Kur’an Kursu Öğretmeni Sümeyra Karadeniz eşlik etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, görme engelli Kur’an Kursu öğrencisini evinde ziyaret etti.

 

Nevşehir Merkez Esentepe Mahallesinde ikamet eden görme engelli Kudret Okşar’ı evinde ziyaret eden Songül Aktaş, azmi ve başarısından dolayı tebrik ederek, diğer görme engellilere örnek olduğunu belirtti ve kendisiyle bir süre sohbet etti.

 

Kudret Okşar, Songül Aktaş’ın kendilerini ziyaretlerinden duydukları memnuniyetleri ifade ederek, teşekkür etti.

 

Hacı Nihal Kur’an Kursu Öğretmeni Sümeyra Karadeniz ise, Kudret Okşar’ın evine gelerek, burada Kur’an-ı Kerim dersi verdiğini ve kısa zamanda da öğrendiğini, şimdi ise Kabartma Kur’an-ı Kerim okuduğunu belirtti.

 

Ziyarette; İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün eşi Şükran Öztürk ile Hacı Nihal Kur’an Kursu Öğretmeni Sümeyra Karadeniz eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.