Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göynük Bağ Bozum Festivali Yapıldı

GÜNCEL 16.09.2017 - 13:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göynük Bağ Bozum Festivali Yapıldı

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Göynük köyünde bağ bozumu festivali düzenlendi.
  Göynük 2. Bağ bozum festivaline AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,  İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.   Göynük halkının büyük ilgi gösterdiği AK Parti milletvekilleri Açıkgöz ve Gizligider burada köylüler ile bir süre sohbet ederken bağ bozumu festivalinin Göynük köyüne hayırlı olmasını dilediler.   Milletvekilleri Açıkgöz ve Gizligider daha sonra ise köy kadınlarının yapmış olduğu yöresel yemeklerin tadına baktılar. 
Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Göynük köyünde bağ bozumu festivali düzenlendi.

 

Göynük 2. Bağ bozum festivaline AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,  İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 

Göynük halkının büyük ilgi gösterdiği AK Parti milletvekilleri Açıkgöz ve Gizligider burada köylüler ile bir süre sohbet ederken bağ bozumu festivalinin Göynük köyüne hayırlı olmasını dilediler.

 

Milletvekilleri Açıkgöz ve Gizligider daha sonra ise köy kadınlarının yapmış olduğu yöresel yemeklerin tadına baktılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.