Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göynük’te 3.Bağbozumu Festivali Düzenlendi

NEVŞEHİR 15.09.2018 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göynük’te 3.Bağbozumu Festivali Düzenlendi

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Göynük köyünde 3.bağbozumu festivali düzenlendi.
  Göynük köyünde bu yıl 3.sü düzenlenen bağ bozumu festivaline Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve çok kişide vatandaş katıldı.   Göynük’te düzenlenen bağbozumu festivalinde konuşan AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Anadolu’muzun bereketli topraklarından Göynük Köyümüzde, 3. Bağ Bozumu ve Üzüm Festivalinde hemşerilerimizle bir aradayız. Eşsiz lezzetiyle meşhur üzümlerimizin hasadı emektar çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun” dedi.   AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’de konuşmasında bağbozumu festivalinin şehrimize, ilçemize ve köyümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum derken çiftçilerimize bol kazançlı günler dilerim dedi.
Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Göynük köyünde 3.bağbozumu festivali düzenlendi.

 

Göynük köyünde bu yıl 3.sü düzenlenen bağ bozumu festivaline Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve çok kişide vatandaş katıldı.

 

Göynük’te düzenlenen bağbozumu festivalinde konuşan AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Anadolu’muzun bereketli topraklarından Göynük Köyümüzde, 3. Bağ Bozumu ve Üzüm Festivalinde hemşerilerimizle bir aradayız. Eşsiz lezzetiyle meşhur üzümlerimizin hasadı emektar çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’de konuşmasında bağbozumu festivalinin şehrimize, ilçemize ve köyümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum derken çiftçilerimize bol kazançlı günler dilerim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.