MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü İftar'da

ASAYİŞ 11.06.2017 - 19:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü İftar'da

Önce ki Gün akşam İce-Mar da İftar Yemeğinde Buluşan Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü, Personelleriyle Bir arada İftar Açmanın Mutluluğunu yaşadı.
Önce ki Gün akşam İce-Mar da İftar Yemeğinde Buluşan Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü, Personelleriyle Bir arada İftar Açmanın Mutluluğunu yaşadı.   Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Olarak İce-Mar'da Personelleriyle bir araya gelerek İftar Sofrasında İftarı Birlikte açmanın mutluluğunu yaşadılar. Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü 6 yıldır çalışmalarına aralıksız devam eden ve bu faaliyet içerisinde kaza yapmış tüm vatandaşların hizmetine ulaşmaktadır.   Konuyla ilgili olarak çalışmalar hakkında bilgi veren Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürü İsmet Şafak Ar açıklamalarında; Öncelikle Böylesine Güzel Bir ortamda ve Böylesine Güzel insanlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ar sözlerine şöyle devam etti; Aksaray ile birlikte Başta İç Anadolu Bölgesi Olmak üzere Tüm Türkiye Genelinde Faaliyet gösteriyor ve Kazazedelere En Güvenilir, En üstün Hizmet Anlayışı ile Ekibimiz olarak; Trafik Kazası Geçirip Yaralanan veya Vefat eden Kazazedelere Umut Işığı olmaya devam ediyoruz.   Aksaray'da Sektörde ilk olmamız ve bu 6 yıllık süreç içerisinde Tüm Türkiye geneli olmak üzere Gerek işlem sonuçlandırma hızımız olarak, gerek uzman kadromuz olarak Bölgede En büyük Danışmanlık Firması olmamızda emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma Göstermiş olduğu Üstün Çalışmaları, Gayret ve Fedâkarlıklarıdan dolayı ayrıca teşekkür ederim. dedi.   Gül Hasar Danışmanlık olarak Kazazedelere Sürecin En başından sonuna kadar , Kazazedelerin maddi ve manevi Sorumluluklarını üzerine alıyor, Onların tazminat haklarını savunuyor, Kurumsal bir yapıda ve Profesyonel ekip ile Tamamen etik değerler çerçevesinde Çalışmalarına Aralıksız Devam ediyor. Verilen iftar yemeğinde tüm takım arkadaşlarına çalışmalarından dolayı birer teşşekür belgesi veren, Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürü İsmet Şafak AR, Takım arkadaşları adına Yeliz Deniz'den almış olduğu anlamlı bir Türk bayrağı çerçevesi içinde takım arkadaşlarına tekrar tekrar teşekkürlerini dile getirdi.   6 yıl önce Faaliyetlerine Kalealtı caddesinde başlayan Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü şimdi ise Endüstri Meslek Lisesi Karşısında Kazazedelere Hizmet vermeye devam ediyor.  
Önce ki Gün akşam İce-Mar da İftar Yemeğinde Buluşan Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü, Personelleriyle Bir arada İftar Açmanın Mutluluğunu yaşadı.

Önce ki Gün akşam İce-Mar da İftar Yemeğinde Buluşan Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü, Personelleriyle Bir arada İftar Açmanın Mutluluğunu yaşadı.

 

Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Olarak İce-Mar'da Personelleriyle bir araya gelerek İftar Sofrasında İftarı Birlikte açmanın mutluluğunu yaşadılar. Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü 6 yıldır çalışmalarına aralıksız devam eden ve bu faaliyet içerisinde kaza yapmış tüm vatandaşların hizmetine ulaşmaktadır.

 

Konuyla ilgili olarak çalışmalar hakkında bilgi veren Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürü İsmet Şafak Ar açıklamalarında; Öncelikle Böylesine Güzel Bir ortamda ve Böylesine Güzel insanlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ar sözlerine şöyle devam etti; Aksaray ile birlikte Başta İç Anadolu Bölgesi Olmak üzere Tüm Türkiye Genelinde Faaliyet gösteriyor ve Kazazedelere En Güvenilir, En üstün Hizmet Anlayışı ile Ekibimiz olarak; Trafik Kazası Geçirip Yaralanan veya Vefat eden Kazazedelere Umut Işığı olmaya devam ediyoruz.

 

Aksaray'da Sektörde ilk olmamız ve bu 6 yıllık süreç içerisinde Tüm Türkiye geneli olmak üzere Gerek işlem sonuçlandırma hızımız olarak, gerek uzman kadromuz olarak Bölgede En büyük Danışmanlık Firması olmamızda emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma Göstermiş olduğu Üstün Çalışmaları, Gayret ve Fedâkarlıklarıdan dolayı ayrıca teşekkür ederim. dedi.

 

Gül Hasar Danışmanlık olarak Kazazedelere Sürecin En başından sonuna kadar , Kazazedelerin maddi ve manevi Sorumluluklarını üzerine alıyor, Onların tazminat haklarını savunuyor, Kurumsal bir yapıda ve Profesyonel ekip ile Tamamen etik değerler çerçevesinde Çalışmalarına Aralıksız Devam ediyor. Verilen iftar yemeğinde tüm takım arkadaşlarına çalışmalarından dolayı birer teşşekür belgesi veren, Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürü İsmet Şafak AR, Takım arkadaşları adına Yeliz Deniz'den almış olduğu anlamlı bir Türk bayrağı çerçevesi içinde takım arkadaşlarına tekrar tekrar teşekkürlerini dile getirdi.

 

6 yıl önce Faaliyetlerine Kalealtı caddesinde başlayan Gül Hasar Danışmanlık İç Anadolu Bölge Müdürlüğü şimdi ise Endüstri Meslek Lisesi Karşısında Kazazedelere Hizmet vermeye devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.