MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülmez; 'Muhtarlarımız demokrasimizin vazgeçilmez unsurları '

NEVŞEHİR 19.10.2021 - 12:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülmez; 'Muhtarlarımız demokrasimizin vazgeçilmez unsurları '

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez muhtarlar günü dolayısıyla yayınladığı mesajda muhtarların demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunun altını çizdi.
    NEVŞEHİR(MHA)  CHP İl Başkanı Kamil Gülmez muhtarlar günü dolayısıyla yayınladığı mesajda muhtarların demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunun altını çizdi.    Gülmez, “Muhtarlarımız, köy tüzel kişiliğinin temsilcisi ve mahallelerin yöneticisi konumundadır. Mahalle ya da belediye sınırları içerisinde bulunan köylerde yaşayan vatandaşlar ile ilgili bir takım işleri yerine getiren, halkımız ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören temsilcilerimizdir. Köylerimizin ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit ederek üst makamlara bildirmek suretiyle hizmetin halka daha çabuk ulaşmasını sağlayan, vatandaşların her türlü sıkıntılarında emeğini esirgemeyen gerek milletimizi gerekse devletimizi temsil eden muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.      
CHP İl Başkanı Kamil Gülmez muhtarlar günü dolayısıyla yayınladığı mesajda muhtarların demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunun altını çizdi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA)  CHP İl Başkanı Kamil Gülmez muhtarlar günü dolayısıyla yayınladığı mesajda muhtarların demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunun altını çizdi. 

 

Gülmez, “Muhtarlarımız, köy tüzel kişiliğinin temsilcisi ve mahallelerin yöneticisi konumundadır. Mahalle ya da belediye sınırları içerisinde bulunan köylerde yaşayan vatandaşlar ile ilgili bir takım işleri yerine getiren, halkımız ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören temsilcilerimizdir. Köylerimizin ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit ederek üst makamlara bildirmek suretiyle hizmetin halka daha çabuk ulaşmasını sağlayan, vatandaşların her türlü sıkıntılarında emeğini esirgemeyen gerek milletimizi gerekse devletimizi temsil eden muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.