MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir AK Gençlik Polisinin yanındaydı

SİYASET 10.04.2021 - 13:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir AK Gençlik Polisinin yanındaydı

AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindekiler Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünde onlarından yanındaydı.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindekiler Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünde onlarından yanındaydı.     Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, "Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında büyük emekleri olan her zaman, her koşulda huzur ve güveni sağlamak için fedakârca çalışan Polis Teşkilatımızın 176. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası kutlu olsun. Onların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" mesajını verdi.  
AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindekiler Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünde onlarından yanındaydı.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindekiler Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünde onlarından yanındaydı.  

 

Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, "Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında büyük emekleri olan her zaman, her koşulda huzur ve güveni sağlamak için fedakârca çalışan Polis Teşkilatımızın 176. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası kutlu olsun. Onların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" mesajını verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.