Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir AK Gençlikten Polise Tam Destek

İLÇELER 15.12.2016 - 16:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir AK Gençlikten Polise Tam Destek

Gülşehir Ak Parti Gençlik Kolları Yüksel Bilgiç ve yönetim üyeleri İlçe Emniyeti ve Karakolunu ziyaret etti.
Gülşehir Ak Parti Gençlik Kolları Yüksel Bilgiç ve yönetim üyeleri İlçe Emniyeti ve Karakolunu ziyaret etti.     AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç ve yönetim üyeleri 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da çevik kuvvet polisine yapılan bombalı saldırı sonrasında “Polisimin Yanındayım” mesajı vermek amacıyla Gülşehir Polis Karakoluna ve Emniyet Amirliğine ziyaret ettiler.   Ziyarette Gülşehir’de görevli polis memurları ile bir süre sohbet eden Bilgiç ve beraberindekilere polislere AK Partili gençler olarak yanınızdayız mesajı verdiler.   AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç yaptığı açıklamada, " İstanbul'da polisimize yapılan hain saldırı biz gençleri derinden üzdü. Ülkemizin güvenliğini sağlamak amacıyla gecesini gündüzüne katan polis teşkilatımızın bizler sadece böyle zor zamanlarda değil her daim yanlarındayız ve bundan sonrada olacağız. Bugün de burada polislerimizi ziyaret ederek hem taziyelerimizi iletmiş olduk hem de yanınızdayız mesajı vermek istedik" şeklinde konuştu.    
Gülşehir Ak Parti Gençlik Kolları Yüksel Bilgiç ve yönetim üyeleri İlçe Emniyeti ve Karakolunu ziyaret etti.

Gülşehir Ak Parti Gençlik Kolları Yüksel Bilgiç ve yönetim üyeleri İlçe Emniyeti ve Karakolunu ziyaret etti.  

 

AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç ve yönetim üyeleri 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da çevik kuvvet polisine yapılan bombalı saldırı sonrasında “Polisimin Yanındayım” mesajı vermek amacıyla Gülşehir Polis Karakoluna ve Emniyet Amirliğine ziyaret ettiler.

 

Ziyarette Gülşehir’de görevli polis memurları ile bir süre sohbet eden Bilgiç ve beraberindekilere polislere AK Partili gençler olarak yanınızdayız mesajı verdiler.

 

AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç yaptığı açıklamada, " İstanbul'da polisimize yapılan hain saldırı biz gençleri derinden üzdü. Ülkemizin güvenliğini sağlamak amacıyla gecesini gündüzüne katan polis teşkilatımızın bizler sadece böyle zor zamanlarda değil her daim yanlarındayız ve bundan sonrada olacağız. Bugün de burada polislerimizi ziyaret ederek hem taziyelerimizi iletmiş olduk hem de yanınızdayız mesajı vermek istedik" şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.