MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Bilgiç'in Bayram Mesajı

İLÇELER 24.06.2017 - 13:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Bilgiç'in Bayram Mesajı

Gülşehir Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç, Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Gülşehir Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç, Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.   Gülşehir Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç mesajında Bayramların sevginin kuvvetlendiği, küskünlüklerin unutulup yeniden kucaklaşmanın zirveye çıktığı müstesna zaman dilimleri olduğunu ifade etti.   Yüksel Bilgiç, açıklamasına devamla şunları kaydetti: "Bayramın manası yakınlaşmak, kaynaşmak, bölüşmek ve paylaşmaktır. Dini bayramlar, cömertliğin, rahmetin, bereketin bolluk içinde yaşandığı, milletin her zamankinden daha çok kenetlendiği, birbirine daha sıkıntı sarıldığı, samimiyetle kucaklaştığı özel günlerdir. Beraber gelenek ve göreneklerimizin geçmişten bugüne aktarılmasına vesile olan bu güzel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her anına taşıyabilmeliyiz.  Bu vesile ile tüm İslam aleminin, milletimizin ve Gülşehirli hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sevdikleriyle mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum." diye konuştu
Gülşehir Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç, Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Gülşehir Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç, Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

Gülşehir Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç mesajında Bayramların sevginin kuvvetlendiği, küskünlüklerin unutulup yeniden kucaklaşmanın zirveye çıktığı müstesna zaman dilimleri olduğunu ifade etti.

 

Yüksel Bilgiç, açıklamasına devamla şunları kaydetti: "Bayramın manası yakınlaşmak, kaynaşmak, bölüşmek ve paylaşmaktır. Dini bayramlar, cömertliğin, rahmetin, bereketin bolluk içinde yaşandığı, milletin her zamankinden daha çok kenetlendiği, birbirine daha sıkıntı sarıldığı, samimiyetle kucaklaştığı özel günlerdir. Beraber gelenek ve göreneklerimizin geçmişten bugüne aktarılmasına vesile olan bu güzel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her anına taşıyabilmeliyiz.  Bu vesile ile tüm İslam aleminin, milletimizin ve Gülşehirli hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sevdikleriyle mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum." diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.